Lov na najvišu stipendiju

09_04_2009
Lov na najvišu stipendiju

Tjednik Nacional i u doba recesije, uz svoje partnere, provodi natječaj za najvišu stipendiju u Hrvatskoj. Na <strong>predstavljanju</strong> <em>Top stipendije</em> u Splitu teme rasprave bit će dostatnost stipendija i briga gradskih i županijskih vlasti o studentima i njihovim potrebama.

Tjednik Nacional i u doba recesije, uz svoje partnere, provodi natječaj za najvišu stipendiju u Hrvatskoj - Top stipendija za top studente.

Natjecati se mogu svi studenti od druge godine studija s hrvatskih sveučilišta, veleučilišta i visokih škola, s prebivalištem u Republici Hrvatskoj, s prosjekom ocjena od 4.0 i više. Dobitnike Top stipendije odabrat će Stipendijsko vijeće sastavljeno od prorektora hrvatskih sveučilišta i predstavnika veleučilišta i visokih škola te Stipendijska komisija sastavljena od predstavnika tvrtki partnera akcije. Kriteriji za dobivanje stipendije nisu samo ocjene već sudjelovanje u što više projekata iz različitih obrazovnih i društvenih područja.

Prošlogodišnji Top studenti - četvero sa splitskog sveučilišta

Svaki prijavljeni student najkasnije do 22. svibnja 2009. dužan je priložiti kupon objavljen u tjedniku Nacional, prijavnicu, prijepis ocjena, biografiju i fotografiju. Prijavi treba priložiti i sve informacije o eventualnom sudjelovanju u raznim projektima i natjecanjima, o objavljenim pisanim i drugim radovima (stručni radovi, članci, pjesme, knjige), o sportskim ostvarenjima, o osvojenim nagradama, o hobijima i interesima i dr. uz odgovarajuće potvrde.

Predstavljanje Top stipendije u Splitu održat će se 29. travnja u 12 sati na Ekonomskom fakultetu (predavaonica D6). Teme rasprave, kao i u drugim sveučilišnim i veleučilišnim centrima, bit će dostatnost stipendija i briga gradskih i županijskih vlasti o studentima i njihovim potrebama.

www.topstipendija.net