Vikend (ne) pripada njima

09_04_2009
Vikend (ne) pripada njima

Vikend (ne) pripada srednjoškolcima jer je pred njima tjedan odmora, ali i studentski i radni narod se veseli neradnom ponedjeljku koji je i razlog raznolikosti nedjeljnog <strong>noćnog </strong>života. Belan, Partibrejkersi, Libar, Paolo Barbat, Satvros, Hari, Jelena Rozga...

Vikend (ne) pripada srednjoškolcima jer je pred njima tjedan odmora, ali i studentski i radni narod se veseli neradnom ponedjeljku. Hot Tuna posvećuje večer svim studentima koji su se za Uskrs vratili na materinu spizu. Azil, bend koji nas je na Rivi pripremio za ulazak u 2009. godinu, nastupa u Jungli i povratkom u zlatne godine domaćeg rocka uvest će nas u ovaj vikend. U Kocki je petak posvećen najpopularnijim dalmatinskim glazbenim imenima – dalmatinska fešta uz ribu s gradela. Klapska pjesma novog doba u izvedbi klape Libar može se čuti u InMotion clubu u hotelu Lav.


Spremni za prve redove ispred Partibrejkersa, kao na Bačvicama?
Ako U2 zbog velikog interesa može imati dva koncerta na Maksimiru, mogu i Partibrejkerski imati dva u Quasimodu, nakon što Sinestet u petak isproba binu. Ako je Belan zadnjih godina redovito punio O'Haru, može u petak nakon 20 godina napuniti i dvoranu na Gripama, a da se u O'Hari održi samo after party.


Ponedjeljak u ulozi nedjelje


U subotu Auroru zaposjeda Paolo Barbat, talijanski DJ i producent kojem će podršku za dj pultom pružati domaći proizvođači zvuka DJ's Mladen i Edy. Kocka će se prisjetiti albuma Ravno do dna u izvedbi Big Bang - Azra tribute.

Neradni ponedjeljak razlog je raznolikosti nedjeljnog noćnog života – uz već spomenute Partibrejkerse u Quasija na popisu mogućnosti su i Stavros u Aurori, Hari u O'Hari, Jelena Rozga u Vanilli, Omega ritam uskršnji party u Jungli…