Vikend s manje robe

02_04_2009
Vikend s manje robe

Prvi vikend u travnju - konačno nema zime, može se i u laganu jaketu vani, ne treba hrabrosti ni za <strong>šemu</strong> na zidiću… U Kocki 20godišnji Atheist Rap, O&#39;Hara će se vratiti u 80e, Hemingway smiksati ciganske trubače i house, Quasimodo ugostiti odgođene Postolare Triper...

Prvi vikend u travnju - konačno nema zime, može se i u laganu jaketu vani, ne treba hrabrosti ni za šemu na zidiću…

U Kocki novosadski punk mladići, Atheist Rap, nakon 0.17 stoljeća postojanja, 4 studijska albuma i oko 456 koncerata slave prvih 20 godina postojanja. Dvadesetak godina u prošlost vratit ćete se u O'Hari uz Ex Yu Rock Live - band koji svira stare stvari bendova bivše Juge (EKV, Index, Električni Orgazam, Bijelo Dugme, Haustor, Šarlo Akrobata, Azra, Partibrejkers...). Hemingway će svojoj publici priuštiti spoj balkanske trube trubačkog orkestara i house ritmova. Sve ste dobro pročitali - Bojan Ristić Brass Band & Dj Joe 2 Shine. Ovog vikenda karaoke smo detektirali u Tennisu na Firulama i u Info zoni. U Hot Tune DJ večer, bilo bi bezobrazno reći – obična, ali čita se umiljatije od subotnje brake dance večeri nazvane Killa Tequila.


A, još malo pa će lito... (foto: M.Prgomet)
Mondo Kick, Dj Acid Base, Dj Gudrum i Dj Arc Gabbriel imena su s plakata koji nas pozivuju u Kocku, a Urban Generation (Malix, Merry, Djolaja) i Underground Control (Miro, Basic,Luka Lukač) pozivaju nas u Murall. Jungla opet preskače večer s partyima, ove subote nastupa legenda hrvatske glazbene scene, popularni saxofonist Baucho koji je slavu stekao nastupajući uz Dina Dvornika. Jednom odgođen, ali sada je sigurno – Postolar Triper uživo nastupa  Quasimodu.