Splitsko (foto) stanje uma

29_03_2009
Splitsko (foto) stanje uma

Festival mediteranskog filma Split, nakon prošlogodišnje uspješne izložbe na koju je pristigao veliki broj kvalitetnih radova, i ove godine u suradnji s časopisom DigitalFoto te Info zonom, raspisuje natječaj za <strong>najbolju</strong> fotografiju i to na temu <em>Splitsko stanje uma</em>.

Festival mediteranskog filma Split, nakon prošlogodišnje uspješne izložbe na koju je pristigao veliki broj kvalitetnih radova, i ove godine u suradnji s časopisom DigitalFoto te Info zonom, raspisuje natječaj za najbolju fotografiju i to na temu Splitsko stanje uma. Izložba najboljih fotografija održat će se tijekom festivala od 25. do 30. svibnja u prostoru Info zone.

Splitsko stanje uma, TBF - možda za inspiraciju?

Na mail [email protected] šaljite svoje fotografije koji su po vašem mišljenju uhvatili trenutak splitskog stanja uma i osvojite privlačne nagrade. Natječaj se zatvara 15. svibnja, a imena dobitnika će biti objavljena na www.splitmedfilmfest.com sedam dana kasnije.

Kad smo kod rokova, napomenimo da je kraj natječaja za filmove dugog i kratkog metra za 2. Festival mediteranskog filma Split je prvi dan travnja.