U potrazi za karijerom ili faxom

30_03_2009
U potrazi za karijerom ili faxom

Prva dva dana travnja na Ekonomskom fakultetu studenti će na <em>Career Days</em> tražiti početak svoje poslovne karijere, a 3. i 4. travnja u novoj zgradi Sveučilišne knjižnice srednjoškolci i možda neki neumorni studenti informirat će se o obrazovnim <strong>mogućnostima</strong> Sveučilišta.

Prva dva dana travnja na Ekonomskom fakultetu studenti će na Career Days tražiti početak svoje poslovne karijere, a 3. i 4. travnja u novoj zgradi Sveučilišne knjižnice srednjoškolci i možda neki neumorni studenti informirat će se o obrazovnim mogućnostima splitskog Sveučilišta.

Prošle godine je na Career Days bilo i za pojist ;) (foto: Chata)

Career Days tradicionalno organizira studentska organizacija AIESEC i mjesto je susreta i razmjena informacija potencijalnih poslodavaca i posloprimaca. Smotra Sveučilišta potencijalnim studentima pruža uvid u studijske programe pri Sveučilištu u Splitu, informacije o prijamnim ispitima, a u razgovoru sa često simpatičnim pokaznim primjercima studentske populacije saznate i poneku off record informaciju koju ne možete čuti baš svugdje ;)