Poleti na koridu

28_03_2009
Poleti na koridu

Za 199 eura možete do kraja lipnja s Resnika poletjeti do desetak europskih gradova i natrag, ali to nije sve - druga osoba koja ide s vama putuje <strong>besplatno</strong>. Ili podijelite troškove ;) Ponuda vrijedi još do sutra, a destinacije su Atena, Bukurešt, Göteborg, Helsinki, Kijev, Madrid...

Ma neka krize... vjerojatno razmišljaju posljednjih mjeseci svi oni koji vole putovanja, jer se cijene avionskih karata strmoglavo spuštaju. I dok su takve ponude uglavnom zaobilazile Resnik (jedino do čega se iz Splita povoljno moglo su London i Koln), mađarski avio prijevoznik Malev ima odličnu ponudu i za Dalmatince.

Za samo 199 eura možete do kraja lipnja poletjeti do desetak europskih gradova i natrag, ali to nije sve - druga osoba koja ide s vama putuje besplatno. Ii podijelite troškove ;) Jedina je "caka" da morate biti brzi jer ponuda vrijedi samo ovog vikenda.

Cijena je bez dodatnih troškova taksi ili prtljage, stoga samo odaberite gdje bi proveli nekoliko dana ovog proljeća... u Ateni, Budimpešti, Bukureštu, Göteborgu, Helsinkiju, Kijevu, Madridu, Odesi, Sofiji ili Tirani.

napisao: Cole