Sveti Duje nema struje

28_03_2009
Sveti Duje nema struje

Ovogodišnji <em>Earth Hour </em>uključuje 1489 gradova u 80 zemalja. u mraku će se naći&#160; neke od najvećih svjetskih znamenitosti poput Eiffelovog tornja u Parizu. Split će podržati <em>Earth Hour</em> gašenjem rasvjete na zvoniku Sv. Dujma i Dioklecijanovoj palači. <strong>Ugasite</strong> i vi svoje svitlo&#160; ;)

Povodom svjetskog projekta Earth Hour, kojeg treću godinu za redom organizira WWF, ove subote, 28. ožujka 2009. od 20:30 do 21:30 po mjesnom vremenu u cijelom svijetu će se gašenjem svjetala poslati zajednička poruka o ekološkoj osviještenosti i brizi za planet.

Ovogodišnji Earth Hour uključuje 1489 gradova u 80 zemalja. Koliko je snažno odjeknula ova inicijativa dokazuje i činjenica da će svoja svjetla ugasiti i neke od najvećih svjetskih znamenitosti poput Eiffelovog tornja u Parizu, Keopsove piramide u Gizi, rimskog Koloseuma i Akropole u Ateni. Split će podržati Earth Hour gašenjem rasvjete na zvoniku Sv. Dujma i Dioklecijanovoj palači.

Inicijativi Udruge za prirodu, okoliš i održivi razvoj Sunce pridružio se i hotel Le Méridien Lav koji će za vrijeme trajanja akcije isključiti svu vanjsku i unutrašnju rasvjetu te je zamijeniti voštanim svijećama i posebni svjetlećim štapićima koji će se podijeliti gostima prigodnog programa.

www.earthhour.org