Poziv iz Rovinja

26_03_2009
Poziv iz Rovinja

Fotografski festival <em>Photodays</em> raspisao je natječaj za najbolje <strong>fotografije </strong>nastale u 2008. godini. Natječaj obuhvaća dvanaest kategorija. Svi finalisti sudjelovat će na završnoj manifestaciji u Rovinju, a pobjednici osvajaju nagradu u iznosu od 15 tisuća kuna.

Drugu godinu za redom fotografski festival Photodays raspisao je natječaj za najbolje fotografije nastale u 2008. godini. Natječaj obuhvaća dvanaest kategorija: oglašavanje, arhitektura, moda, izdavaštvo, priroda, ljudi, slobodna tema, generirana fotografija, erotska fotografija, novinska fotografija, fotomonografija i portfolio.

Autor: naš Stipe Marinović, prošlogodišnji finalist :)

Svi finalisti sudjelovat će na završnoj manifestaciji Photodaysa u Rovinju 5. i 6. lipnja, uz osiguran smještaj i za pratnju, a pobjednici svake kategorije osvajaju službenu nagradu festivala Kadar i novčanu nagradu u iznosu od 15 tisuća kuna.

Svaki kandidat može sudjelovati sa po 20 fotografija, a rok za prijavu je 5. travnja 2009. godine. Prijavnice i više informacija na www.photodays-rovinj.com. Edit: Rok za prijavu je produljen deset dana!