Jel' se penješ?

26_03_2009
Jel' se penješ?

Sportsko-penjački odsjek planinarskog kluba Split i ove godine održava sportsko penjačku <strong>školu</strong>. Nastava se održava četvrtkom popodne u dvorani, a praktični dio na penjalištima (Marjan, Omiš, Tugare, Brela, Paklenica) vikendima. Datum početka škole ovisi o prijavama...

Ove godine planinarski klub Split proslavio je svoju 75. godišnjicu postojanja. U sklopu kluba već 7 godina djeluje sportsko-penjački odsjek koji i ove godine održava sportsko penjačku školu. Instruktor i voditelj škole je višestruka državna prvakinja Irena Palošek Vrsalović. Škola se plaća 600 kuna što uključuje članstvo u klubu i Hrvatskom planinarskom savezu, te osiguranje od nezgode, knjigu Sportsko penjanje koja je obavezna literatura i korištenje penjačke opreme.


Sportsko penjačka škola nije samo škola...
Nastava se održava četvrtkom popodne u prostorijama boulder dvorane na adresi Pujanke 16, a praktični dio na penjalištima (Marjan, Omiš, Tugare, Brela, Paklenica) vikendima. Sportsko penjačka škola nije samo škola, to je mjesto i početka druženja, odlazaka na zajedničke izlete i natjecanja. Članovi kluba već niz godina sudjeluju i u jubilarnom usponu na zvonik povodom proslave Sv.Duje, na natjecanjima Big wall speed climbing u Paklenici, Vanka regule u Sutivanu, na državnim i lokalnim natjecanjima, a i na natjecanjima izvan Hrvatske. Datum početka škole ovisi o prijavama pa još nije određen.

Svi zainteresirani mogu se informirati i prijaviti na brojeve telefona:
098 225 606 (Anamaria)
098 732 694 (Irena)