Uskoro, kako to dobro zvuči

24_03_2009
Uskoro, kako to dobro zvuči

Do ljeta se nadamo pokrenuti čak dva nova servisa, novu foto galeriju i pregledniji kalendar događanja… Trenutna ekipa volontera se već nauživala blagodati akreditacija i besplatnih ulaznica i pravo je vrijeme da nam se i vi<strong> javite</strong> i počnete dokazivati svoje sposobnosti.

Nakon temeljitog čišćenja foruma, proljeće nas stimulira da se pozabavimo i ostatkom portala pa se do ljeta nadamo pokrenuti čak dva nova servisa, novu foto galeriju i pregledniji kalendar događanja… Ako Keko bude od vremena i volje, možda split.com.hr doživi i face lifting. Ima li još nešto što vas nervira ili bi željeli klikat po portalu? Žugajte i predlažite u komentarima ili na [email protected] - bit ćemo vam zahvalni ;)


Izgled naslovnice '06. godine - u arhivu će uskoro i trenutni izgled
Pravo je vrijeme da nam se javite na [email protected] i počnete dokazivati izvještajima i albumima s koncerata ili pišući o drugim temama dokazivati svoje literarne i novinarske sposobnosti. U proteklih godinu dana trenutna ekipa volontera se već nauživala blagodati akreditacija i besplatnih ulaznica za koncerte, sportska događanja i sajmove. Samo ih kući slažu: Deep Purple, Iron Maiden, Lil' Kim, Runjićeve večeri, Večeri dalmatinske pisme, Urban, Let 3, Croatia Boat Show, GAST, Svjetsko prvenstvo u rukometu, Obračun u ringu, utakmice Hajduka… A sve što su trebali napraviti bilo je pokazati svoje fotografsko ili literarno umijeće. Na ponekom profesionalnom angažmanu se i zaradila koja kuna.


Volimo se uzajamno



Ovo je pravi trenutak za spomenuti i naše jedine i najbolje podupiratelje – Inside hosting na čijim se serverima portal od samih početaka osjeća kao kod kuće, Centillion kojeg s vremena na vrijeme zadužimo za programerske poslove i, od početka ove godine, Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva koja nam je financiranjem omogućila daljnji razvoj portala.