Hladna knjiga postanka

24_03_2009
Hladna knjiga postanka

Ako Purgerima vremenske nepogode nisu bile dovoljan razlog da nakon dvije godine čekanja ne budu među prvima koji će opipati novi uradak iz radionice Hladnog piva, zašto bi to bio problem nama? Smislite li neki dobar razlog zašto ne otići i kupiti svoj <strong>DVD</strong>, okušajte sreću...

Ako Purgerima vremenske nepogode nisu bile dovoljan razlog da nakon dvije godine čekanja ne budu među prvima koji će opipati novi uradak iz radionice Hladnog piva, zašto bi to bio problem nama? Nakon zlatnom pločom nagrađene Knjige žalbe, dečki iz Gajnica predstavljaju DVD Knjiga postanka koji u Profil Superstoru kraj Pjace potpisuju u srijedu, 25. ožujka, od 19 sati.


I Splićani su pohitali po svoj primjerak / foto: Maja Prgomet


Smislite li neki dobar razlog zašto ne otići i kupiti svoj primjerak DVDa, možda padne i snijeg kako je krenilo, okušajte sreću slanjem maila na [email protected] .

edit: Najbrža je bila Martina Boduljak koja nije mogla stić na potpisivanje jer je na fakultetu morala izlagati seminar u to vrijeme. Nadamo se da je i to bilo uspješno ;)

U knjizi postanka opisan je koncertni put Knjige žalbe i sve je dokumentirano live snimkama s Jaruna, iz Doma sportova, a ostali koncerti iz Zagreba, Splita, Rijeke i Osijeka obuhvaćeni su pod nazivom Pax@bonus.

Svaka pjesma sa zadnjeg albuma opremljena je i kratkim uvodnim filmićem, koji se mogu pogledati i odvojeno pod imenom Pivo i pljuge, a svemu je dodan i dokumentarac Peti dokument i spotovi za sve pjesme s Knjige žalbe.

Čak tri i pol sata materijala može se slušati u stereo ili 5.1 formatu, a sve bi zbilja trebalo biti dovoljno da zadovolji i najzahtjevnije fanove.

DVD izlazi i u limitiranoj verziji, koja se sadržajem ne razliku od regularne, ali je opremljena zanimljivim pakiranjem u obliku knjige sa čak 350 stranica.