Predstavama protiv nasilja

19_03_2009
Predstavama protiv nasilja

Njemačka organizacija<em> Interkunst</em> pokušava okupiti internacionalni ansambl od otprilike 20 mladih umjetnika angažiranih u kazalištu, plesu, glazbi ili cirkusu koji će kroz vlastito iskustvo i sredinu iz koje dolaze moći pridonijeti kvaliteti projekta s temom nasilja i rasizma...

Njemačka organizacija Interkunst pokušava okupiti internacionalni ansambl od otprilike 20 mladih umjetnika angažiranih u kazalištu, plesu, glazbi ili cirkusu koji će kroz vlastito iskustvo i sredinu iz koje dolaze moći pridonijeti kvaliteti projekta s temom nasilja i rasizma - INSTANT ACTS against violence and racism.

Kratke desetominutne izvedbe koje prođu natječaj, kasnije će biti involvirane u zajedničke probe pod vodstvom redatelja od kojih će se napraviti program za ovogodišnju turneju po kazalištima, školama, kulturnim centrima, centrima za mlade, zatvorima i crkvama.

Za sve izvođače osiguran je smještaj, prehrana, putni troškovi i honorari za izvedbe. Prijaviti se mogu umjetnici između 17 i 29 godina, sa samostalnim projektom ili u grupi od maksimalno tri osobe.

Roka za prijavu nema, ali projekt će se odvijati tijekom rujna i listopada 2009, pa vi računajte :)
Za sve dodatne informacije posjetite njihov web.

www.interkunst.de