Nema snijega, a'mo vanka

19_03_2009
Nema snijega, a'mo vanka

Ipak ništa od najavljivanog snježnog petka, na prognostičkoj karti ucrtana je samo marčana bura… A kako izgleda karta naših noćnih lutanja? A gdje <strong>provesti</strong> prvu, neponovljivu, noć u proljeću 2009. godine? Znamo li gdje idemo? Znamo, naravno da znamo :)

Ipak ništa od najavljivanog snježnog petka, na prognostičkoj karti ucrtana je samo marčana bura… A kako izgleda karta naših noćnih lutanja? Znamo li gdje idemo? Znamo, naravno da znamo :)


U petak za Tošu



Hemingway vas za 30kn (na dan koncerta 10 više) pušta u glazbeni izričaj Toše Proeskog. Prije toga se na vrhu uzbrdice možda zagrijete u Hot Tune u kojoj se St. Patrick slavi već par dana, a za ovaj petak je najavljena kulminacija uz irski ples, glazbu, violine, pancetu, kruh, Guiness… Mukte ulaz je i u Quasimoda, ali DJ Kid Va nije Irac niti je njegov zvuk irski, nego latin, nu jazz, funk, hip hop i dmb. Nakon FESBa, i Pravo ima brucošijadu u Master'su, ali sa zvučnim imenom na plakatu - Jelena Rozga . Pravi fajt je u subotu u Spaladium areni, Obračun u ringu #9 – njega gledajte za cijenu od 45 do 80 kuna, a trash ultimum fajt CMC vs. MTV poslušajte u petak u Kocki za 20 kuna.

Ljepša/nježnija strana Obračuna u ringu 4 (foto: Ž.Vesanović)


U subotu za Elvisa



A gdje provesti prvu, neponovljivu, noć u proljeću 2009. godine? Lushi i Jake nisu dvije ptice pjevice koje će označiti proljeće u Jungli, ali za 20kn do ponoći i 20 više nakon ponoći možete ih i tako zvati. U skate parku u Domu mladih cijelopopodnevno natjecanje rolera glazbom će sumirati Loopjunkiesi. U Quasimoda nastupa (edit: ne nastupa, otkazano je!)  Postolar Tripper, a Kocka će se uz Planktone gibati u rimtovoima 60ih i 80ih. U sitne sate na pozornicu izlazi The Wanted (Tribute To Elvis) – konačno će prestat plakat oni koji su propustili prošli koncert pa čitali pozitivne kritike.

Na karti su još i: filmski klasici u Tesle, piće i kolač uz laganu glazbu uživo u Lvxora, klapa Libar u Lava, Špar o' 100 kil u Studiu 21, karaoke u Tennisu, vikend u O'Hari…Zora u Kuke :D


Slušaj



I ovaj petak, deveti put, prije izlaska slušajte emisiju Info zona-na radiju – dijeli se dva puta po jedna karta za subotu u Jungli, a gostuje PRica Pričigina, Jasna Gluić i voditelj radionica za pričanje priča, Miliša Belmondo.

napisao: Pile