Proljetno buđenje rolera

16_03_2009
Proljetno buđenje rolera

Ekipa iz Udruge Atlantis poznata je po organizaciji natjecanja za skejtere koja se održavaju ljeti i zimi, a ovo je prvi put da će se okušati u organizaciji <strong>natjecanja</strong> za rolere i to baš na proljeće, a sve u nadi razbuđivanja splitske scene koja je u dugogodišnjem zimskom snu.

Iako je proljeće najavilo svoj dolazak još početkom veljače kada su procvali prvi bajami, ono službeno započinje 21. ovog mjeseca - na dan kada će biti održano prvo hrvatsko rolersko natjecanje u zatvorenom!


Ekipa iz Udruge Atlantis poznata je po organizaciji natjecanja za skejtere koja se održavaju ljeti i zimi, a ovo je prvi put da će se okušati u organizaciji natjecanja za rolere i to baš na proljeće. Prema riječima organizatora biti će to prava fešta o' rola, svoj dolazak su već potvrdili najbolji hrvatski roleri (od kojih neki voze pod visokim sponzorstvima), a sve u nadi razbuđivanja splitske scene koja je u dugogodišnjem zimskom snu. Park se otvara 21.03. u 14 sati kada počinje zagrijavanje, a najbolji trik će se ocjenjivati od 17 sati do 20:30 kada će biti uručene nagrade pobjedniku. Nakon natjecanja je after party uz Loopjunkiese!

napisao: Joe
foto: Srđan Savković