Tulumima kontra krize

12_03_2009
Tulumima kontra krize

Priroda se budi, polako njušimo miris ljeta… Mmm, još malo. A tko će ovaj vikend koliko i kada biti budan? Posegnuli smo za mjerama ublažavanja krize pa pred ovaj vikend imamo nešto besplatnih <strong>ulaznica</strong> - za dvokatni party u Aurore i plesnu predstavu u Akvariju :)

Posegnuli smo za mjerama ublažavanja krize pa pred ovaj vikend imamo nešto besplatnih ulaznica… Priroda se budi, polako njušimo miris ljeta… Mmm, još malo. A tko će ovaj vikend koliko i kada biti budan?

Kocka će vas pokušati održati što duže budnima uz Paprika Korpse, alternativnim heavy/reggae bendom iz Poljske. Davna su vremena kad na FESBu nije bilo brucošica -  nova vremena, nove generacije fesbaša i fesbašica imaju svoju noć u Master'sa. U Quasimoda, u sklopu turneje Funkdrums Souldance, ponovno dolazi dj D-Gree koji u zvučnike ulijeva afrobeat, funk, big beat… Tribute to Bijelo dugme će na unplugged način svirati u Studiu 21, O'Harom vikend đir, u Tennisu na Firulama nema gluhih nakon karaoka pa su ovaj petak još jedne...

Nekad je koncert TBFa bio razina brucošijade FESBa :/ (foto: Čuba)


Party, Vuco, Slovenci...



Dvokatni party u Aurori smo vam najavili čim ste zaključili prošli vikend, a sad vam poručujemo i radosnu vijest – dijelimo ulaznice! Samo šaljite mailove naslovljene sa "Aurora" te imenom i prezimenom na [email protected] i dođite provjerit čija će imena bit na dnu ovog teksta.

Underground Control u Jungli predstavlja mladi novopečeni dvojac Groove Bugs. Partyi su se udomaćili i u Atlantis Skate parku - ovaj put drma Urban Generation, točnije, Merry, Malix i Djolaja. U susjednom prostoru, klubu Kocka, audio vizualna večer s potpisima Art hop i Project Genova.

Vuco  više nije kosonja, ali stare stvari valjda jednako zvuče

Možda u subotu dobijemo novog kandidata za gradonačelnika - u Master'su nastupa Vuco i sigurno ima nešto i za kazat', ne samo zapivat. Bit će to koncert Vuce iz faze stvaralaštva Crna ženo i sl.

Za Elvis Jackson neki kažu da je najbolji slovenski bend, a činjenica da su surađivali sa poznatim svjetskim imenima kao što su Faith No More, RHCP i Aerosmih im možda daje za pravo – provjerite u subotu u Quasimodu. Slovenci su i u Spaladium Areni, ili kao se već sad zove, igraju utakmicu NLB lige sa Splitom.


Peznija šema



Ako mislite ranije doma: filmski klasici u kinu Tesla, čaj uz glazbu uživo u Lvxora, u petak je plesna predstava u Akvariju, a u subotu u Gradskom kazalištu lutaka predstava Metoda u kojoj, među ostalima, igraju i Elvis Bošnjak i Čedo Martinić… E, za plesnu predstavu Beautiful and the Dogs vam poklanjamo i ulaznice – samo na vrijeme pošaljite kontakt na [email protected].

I, što se kaže za kraj? Bacite oko na kalendar događanja i naćulite uho na emisiju Info zona - na radiju, saznate više informacija i eventualne promjene.


Evo ekipe s poklonjenim ulaznicama, nemamo pojma kakvi su partijaneri, al' jedan slavi rođendan, jedna klika na split.com.hr iz Šibenika…
Ivana Karuza
Toni Kliškić
Zrinka Abramović
Grgo Čupić
Josip Zelić

Osobna+ulaz+ime prezime i pivaj!