Alter kazališni izričaj

11_03_2009
Alter kazališni izričaj

Dvanestogodišnj FAKI (Festival Alternativnog Kazališnog Izričaja) poziva grupe i pojedince da prijave svoju predstavu, performance, plesnu točku, egzibicionističku blamažu, skandal, torturu, kulturni šok ili aktivistički prosvjed. Prijave za sudjelovanje primaju se do 21. ožujka.

FAKI (Festival Alternativnog Kazališnog Izričaja) neprofitan je kazališni festival s naglaskom na kazališnim marginalcima. Organizira ga već 12 godina Attack!, nekad Autonomna tvornica kulture, danas Autonomni kulturni centar.

Grupe i pojedinci koji prakticiraju kazališni izričaj, ali ih je nemoguće svrstati u postojeći pravac, kazališnu kuću, ili pokret, ili u bilo koji sustav binarnih opozicija pozvani su da prijave svoju predstavu, performance, plesnu točku, egzibicionističku blamažu, skandal, torturu, kulturni šok ili aktivistički prosvjed. Prijave za sudjelovanje primaju se do 21. ožujka.

Festival pokriva putne troškove, smještaj i veganski obrok za trajanja festivala, promociju u lokalnim medijima, prostor za izvedbu i tehničku podršku.

Prijavnicu i ostale informacije potražite na www.attack.hr.