Dva kata muzike na struju

08_03_2009
Dva kata muzike na struju

Prođe jedan vikend, a vi već planirate drugi… Nije na odmet već u planove za subotu&#160; zapisati <strong>veeeliki</strong> party u Aurori – Stereo MCs (Rob Birch). Da to ne bude sve pobrinut će se, na drugom katu, Silicone Soul proslavljeni škotski house dvojac koji upravo objavljuje četvrti album.

Prođe jedan vikend, a vi već planirate drugi… Nije na odmet već u planove za subotu, 14.03., zapisati veeeliki party u Aurori – Stereo MCs (Rob Birch) koji će izvesti svoj dj nastup te će dalmatinskoj publici prezentirati svoj eklektični klupski set. Da to ne bude sve pobrinut će se, na drugom katu, Silicone Soul - proslavljeni škotski house dvojac koji upravo objavljuje četvrti album pa će puštati i neke nove singlove. Uz njih će nastupiti i domaći Dj Mladen, Stipe i glava Groove Is In The Heart projekta – Pero FullHouse.

Groove Is In The Heart predstavlja...

Pretprodaja ulaznica po 90 kn je na slijedećim lokacijama: Aurora, CD shop Dancing Bear, Cafe Bar Puls, Split Tours, Generalturist, Atlas (Trogir), Nik Tours (Šibenik), Noris (Šibenik), CD Shop Aquarius (Zadar), Terratravel (Zadar) i www.eventim.hr.

Problem prijevoza možete kvalitetno riješiti ako za 75 kuna (povratna, i vamo i tamo) sredite šemu sa party busom. Polazak iz Splita je u 23:00 kraj Lučke kapetanije, a pola sata kasnije sa trogirskog autobusnog kolodvora. Povratak je u 5 sati ujutro. Problem sa 90 kuna za ulaznicu možda možete riješiti sa skorom nagradnom igrom na splitskom portalu – split.com.hr :)