Kišovito i silovito

05_03_2009
Kišovito i silovito

Zašto ovaj vikend izbjegavati kišne kapi ako ipak sve ne popadaju do petka navečer? <strong>Ponuda</strong> vikenda je takva da ako ste <em>uboli</em> nešto po svom guštu, nećete imat dilemu kamo usmjeriti svoje kretanje – teško da ćete imati više od jedne, kladimo se na maksimalno dvije, opcije :)

Zašto ovaj vikend izbjegavati kišne kapi ako ipak sve ne popadaju  do petka navečer? U petak će netko na Halida u dvorani SC Gripe, netko na Vatru u O'Haru, netko na Mira & Luku Lukača u Junglu ili na plesni tulum splitskih plesnih kubova u Hemingwaya… Brake dance plesni tulum je u subotu kojih stotinjak metara uzbrdo, u Hot tune. Subotnji događaj za koji se i kisne ako treba za neke je Let 3 u Kocki, a za neke premijerni nastup dvojca kojeg u svijetu glazbe nazivaju slovenskim čudima, a majka ih vjerojatno ipak ne zove - Ian F i Andrew Technique kojima će u Master'su zvukom pripomoći i domaće snage. Na ulazu ih cijene jednako kao i Halida Bešlića večer prije - 50 ili 70 kuna. Danijela Martinović za svoj nastup na zadnjem katu Jokera ne nudi opciju 50, samo 70kn. Quasimodovu sreću napala je gripa – i ovaj vikend jedan otkazani koncert :( Ne zaboravite da je u nedjelju 8. mart, pardon, 8. ožujka Dan žena – tom prigodom u noći sa subote Jungla latino-funky house ritmove naplaćuje duplo skuplje muškom spolu, odnosno upola jeftinije ženskom spolu.

Letit će čepovi i u Kocki...

Ponuda vikenda je takva da ako ste uboli nešto po svom guštu, nećete imat dilemu kamo usmjeriti svoje kretanje – teško da ćete imati više od jedne, kladimo se na maksimalno dvije, opcije. Ne žugajte i ne dramatizirajte, nego bacite oko na kalendar događanja – možda u zadnji tren uleti još neki događaj ili vam se svidi ciklus dokumentarnih filmova u Gradskoj knjižnici, ciklus klasika In memoriam Paul Newman u kinu Tesla, mukte predstava Sounds and colors of Indonesia koju u Gradskom kazalištu mladih poklanja ambasada Indonezije…

napisao: Pile
foto: Maja Prgomet