Dan (našminkanih) žena

08_03_2009
Dan (našminkanih) žena

Djevojke i mlade žene, ako vam vaša ružnija polovica nije poklonila neki mali znak pažnje povodom Dana žena, Info zona će vas opremiti za lov na darežljivijeg partnera :) Info zona i <strong>vizažistica</strong> Ana Benzon organiziraju radionicu šminkanja...

Možda je prošlo vrijeme crvenih karanfila povodom 8. marta, ali to nije razlog da Dan žena padne u zaborav. Djevojke i mlade žene, ako vam vaša ružnija polovica nije poklonila neki mali znak pažnje, Info zona će vas opremiti za lov na darežljivijeg partnera :)

Frizura je ok, ali malo si pretjerala s tom šminkom... ;)

Info zona i vizažistica Ana Benzon organiziraju radionicu šminkanja. Šminkanje lica je prastara umjetnost, umjetnost prepuna tajni i sitnih trikova koja može preoblikovati sliku žene i učiniti je savršeno lijepom u svakom trenutku. Obrazovanje profesionalnog vizažista Ana je stekla u Londonu, a trenutno radi u kazalištu lutaka, HNKu te na Suvremenom učilištu u Splitu. Na radionici će vas naučiti kako brzo i jednostavno prikriti sitne nedostatke te istaknuti ono najljepše na vašem licu uz pomoć šminke koju već imate u neseseru.

Radionica će se održati 25.03. u 17:00 sati u prostoru Info zone. Za sudjelovanje je potrebno platiti kotizaciju u iznosu od 20 kuna te ponijeti svoju omiljenu šminku. Kako je broj polaznika ograničen, svoje sudjelovanje do 24. ožujka najavite na mail [email protected].