Zlatnom Jelenom svršena veljača

01_03_2009
Zlatnom Jelenom svršena veljača

U svečanom ozračju zadnjeg dana veljače, mjeseca u kojem se dodjeljuju pompozne nagrade u obliku zlatnih <strong>kipića</strong> i voćkica, dogodila se još jedna dodjela nagrada. <em>Zlatnu Jelenu</em> za najgore glumačko ostvarenje u prošloj godini, za ulogu u TV seriji <em>Hitna 94</em>, dobio je...

U svečanom ozračju zadnjeg dana veljače, mjeseca u kojem se dodjeljuju pompozne nagrade u obliku zlatnih kipića i voćkica za najbolja, ali i najpromašenija ostvarenja u filmskoj industriji, dogodila se i još jedna dodjela nagrade – ne toliko pompozna i praćena paparazzima, ali zasigurno originalna i interesantna za naše prilike – Zlatna Jelena za najgore glumačko ostvarenje u prošloj godini.

Pet nominiranih, ali samo je jedna Zlatna Jelena

Nagrada Zlatna Jelena ustanovljena je prije nekoliko godina od ekipe koja se sa zadovoljstvom prozvala neformalna udruga Malina, a za ovu treću, tradicionalnu dodjelu simpatičan kipić je došetao i do Info zone.

Dok smo se zabavljali uz šarenilo video clipova i koloplete hitova, članovi Maline su s nestrpljenjem iščekivali otkucavanje zadnjih trenutaka veljače ne bi li doznali tko je ovogodišnji dobitnik svima milog zlatnog kipića bujne zlaćene kose. Među nominiranima bili su Ivana Efendić - Efe, Mijo Jurišić, Ante Krstulović, Zdeslav Čotić i Andrea Dea Mladinić.


Ante Krstulović - ponosni dobitnik Zlatne Jelene u veljači 2009.
Konačno, Zlatnu Jelenu za najgore glumačko ostvarenje u prošloj godini dobio je Ante Krstulović za ulogu dr. Bojana Perasovića u TV seriji Hitna 94. Trenutak presudan za dobivanje ove nagrade prizor je u kojem dr. Perasović na bolničkom hodniku terminalno bolesnoj djevojci priopćuje da joj je ostalo još svega šest mjeseci života te je tješi riječima: "Sve će biti dobro".

Dok je presretni dobitnik odlazeći iz Info zone mahao kipićem salutirajući prisutnima, ostali nominirani članovi Maline ceremoniju dodjele napustili su praznih ruku, ali u izvrsnom slavljeničkom raspoloženju. Ova večer za pamćenje dovodi nas do zaključka da nagrada Zlatna Jelena ima pretenziju od interne zezancije splitskih kazalištaraca uzrasti do hrvatske senzacije.

napisao/foto: Medo