Svršimo s veljačom

26_02_2009
Svršimo s veljačom

Vikend nekako na prvi pogled u <em>light</em> izdanju, kao da uzima u obzir proživljeni krnjevalski vrhunac usred tjedna. Najmoćnije izgleda rođendanski <strong>tulum</strong> moto kluba Fjaka, najposjećeniji će biti Jole u Hemingwaya, a povijesni trenutak je svakako onaj sportski...

Vikend nekako na prvi pogled u light izdanju, kao da uzima u obzir proživljeni krnjevalski vrhunac usred tjedna. Odokativno, najmoćnije izgleda rođendanski tulum moto kluba Fjaka lociran u čak dva susjedna kafića, najposjećeniji će biti Jole u Hemingwaya, a povijesni trenutak je svakako onaj sportski – prva utakmica KK Split u Spaladium Areni.

Uz klapu Libar otvorena je sezona u Quasiju (foto: M.Prgomet)

Na, krenimo redom… Petak u Ghettou uz glazbu Studija 54 i sekističku odluku da žene imaju popust na piće, unplugged izvedba ex YU hitovi u Studiu 21, Dance night večer u Kocki, klapa Libar u In Motion klubu u hotelu Lav - sve to uz mutke upad. Ulaznice za brucošijadu GAFa, čitaj Jolu u Hemingwayu, već se u prodaji po fakultetima i to po cijeni od 40kn. Već smo najavili, no vrijedi podsjetiti da večer možete provesti i uz filmske klasike u kinu Tesla.

Nakon rukometne, s centra Arene će i košarkaška lopta (foto: Rene)


Žuta subota u kalendaru



Subota ostavlja dojam bolje ponude, bar ovako čitajući. Povijesni trenutak prelaska nekadašnjih višestrukih europskih košarkaških prvaka sa legendarnih Gripa u Spaladium Arenu možda okrene novu stranicu u životu košarke pod Marjanom. Udobne sjedalice, velebna dvorana, komfor, a od 18 sati, sat vremena prije utakmice sa Bosnom, nagradne igre i film o Splitskim žutima na velikom ekranu .


Lude noći u Hot tune... (foto: M.Balić)
Svi smo pozvani na rođendanski tulum najvećeg splitskog moto kluba - Fjaka, da zalijemo grla i guštamo uz dobru spizu i gromoglasni rock. Šesti rođendan u dva kafića udaljena dva metra zračne linije – Bounty i EX. Naravo, ulaz na rođendanske tulume se ne naplaćuje. Glazbeni dio zadnjeg dana veljače u Quasimodu će završiti Kandom, Kodžom i Nebojšom koji mukte promoviraju svoj peti album (edit: OTKAZANO). U Master'su je za 40kn (+10 nakon ponoći) Oldies but Goldies party uz bečkog dječaka DJ Merlina i dalmatinske momke - Pero FH, Zorro i dB. Kockom će vas za 25kn prodrmati metal triju bendova - po prvi put u Splitu nastupaju Bad Blood, njihovi susjedi Path Of Survival i splitski Winter Rage. U Hot Tune predstavljaju nekakve alkoholne eksperimente, a u Tennisu kraj teniskih terena na Firulama – popularni Milan (gdje li je bio svo ovo vrijeme?).

Za koju info više i ako još šta uleti, a često uleti, bacite oko na kalendar događanja… Dobro se zabavite, opustite i svršite s veljačom!

napisao: Pile