Neće koncert (još) u Arenu

18_02_2009
Neće koncert (još) u Arenu

Žuljaju oči plakati najava glazbenih poslastica u zagrebačkoj Areni. Čini se da imamo više sreće u sportskim <strong>atrakcijama</strong> - dan prije skakačkog mitinga u <em>Spaladium Areni</em> počinje prodaja ulaznica za košarkašku predstavu <em>Harlem Globetrottersa</em>!

Žuljaju oči plakati najava glazbenih poslastica u zagrebačkoj Areni koji usprkos najavama i dalje zaobilaze grad pod Marjanom. Čini se da imamo više sreće u sportskim atrakcijama - dan prije skakačkog mitinga u Spaladium Areni počinje prodaja ulaznica za košarkašku predstavu Harlem Globetrottersa.

Skakački miting preselio u Arenu

U subotu, već u 15 sati, dan prije nogometnog derbija na Poljudu Split će ugostiti skakački miting na kojem će nastupiti 10 vrhunskih skakačica, predvođenih Blankom Vlašić. Kao gosti mitinga, u revijalnom dijelu, nastupit će najbolji hrvatski gimnastičari Robert Seligman i Tina Erceg, a posebna atrakcija je nastup pijanista Maksima Mrvice. Ulaznice po cijeni od 20 kuna možete nabaviti na blagajni sportskog centra Gripe, Ask-u i na blagajni Spaladium Arene.

The best of Harlem Globetrotters

Harlem Globetrotters
već 83 godine svojim atrakcijama oduševljavaju publiku diljem svijeta te su i jedan od šest timova uvrštenih u košarkašku kuću slavnih. Nedavno su postavili novi svjetski rekord u vertikalnom zakucavanju dosegnuvši naizgled nemoguće visine. U Spaladium Areni nastupaju u ponedjeljak, 09. ožujka u 20 sati. Karte po cijeni od 55, 85 i 110 kuna bit će puštene u prodaju od petka 20. veljače na blagajni Spaladium Arene, te na svim prodajnim mjestima Eventima u Hrvatskoj - Croatia Records, Dallas music shops, Dancing Bear, Generalturist, Hrvatski ferijalni hostelski savez, HG Spot, Techno Max...