V-vikend

10_02_2009
V-vikend

To je još jedna kapitalistička izmišljotina – priča je na koju se mogu izvući oni koji kasno shvate da nisu ispunili očekivanja. Večerica, romantični pokloni, kućna druženja… Time se bavite sami, mi vam na vrijeme rezimiramo <strong>slavljenje</strong> ljubavi za ekipu!

Kako provesti Valentinovo? Dan koji se obično svede na Noć zaljubljenih? To je još jedna kapitalistička izmišljotina – priča je na koju se mogu izvući oni koji kasno shvate da nisu ispunili očekivanja. Večerica, romantični pokloni, kućna druženja… Time se bavite sami, mi vam na vrijeme rezimiramo slavljenje ljubavi za ekipu!


Lovci i ženski lovci



Ok, kužimo one koji bjesomučno traže partnera kako bi bili kul na taj dan pa ćemo napomenut  da sezona lova doživljava svoj vrhunac tek u petak – Tribute to Balašević u O'Hare, Neno Belan i Fiumensi u Aurore… Eeeej, ako tu nešto ne zbariš, onda je stvarno bolje za tebe da ljubav ne tumačiš na tako plitak način.


Tko je 2004. bio na Balaševića na Gripama? Ja, ja, ja... (foto: Cole)

To su žarišta emocija i ranjenih srdašaca, no pravim lovcima je bitno jedino da ima lovine, ništa drugo. Usput, ako je muškarac lovac, kako je žena? Lovina?

U Quasimoda su lovočuvari DJ Rea & Yesh, dozvola za lov je besplatna kao i za Gothic night u Ghettoa. Dvadeset kuna platit ćete za psihodelični party Friday night is Freddy's night u lovištu podruma Doma mladih. Isto se cijeni i lov po Jungli nazvan SubBerlin the story of Tresor club, projekcija filma i party s Underground Control ekipom: Basic, Luka Lukač i Miro.

Lidrano, Lite motiv u Luxora, besplatne ulaznice i autogrami Luke Nižetića (koncert je u subotu)… to vam ostavljamo da klikate po kalendaru. Ne zaboravite kupit ružu i čokoladu. :P


Neki će srce razdrmati zagrljajem, a neki plesom (foto: Rene)


Razdrmana srca



Luxor će, naravno, nježnim notama i to jazza, bluesa i bosa nove nekom uljepšati i samu večer Valentinova . Laganica šema bit će za 60kn i na vrhu Jokera uz Tomislava Bralića i klapu Intrade. Brže ritmove i raskalašenu atmosferu uz mukte upad tražite u Ghettoa čijim zvučnim prostorom gospodari DJ Merry i Hot Tune gdje je najavljen zvuk Banane, a na Valentine's Break my heart partyu u skate parku (pored Kocke) osjetite vantjelesno iskustvo koje će vam pružiti LoopJunkies crew.

Zaigrate doma Twister ili vani U sendvič, isto vam je :) (foto: Čuba)

Nemojte potrošiti na poklone i tričarije pa ne imati za ulaznicu jer ostatak karte zabave od najskuplje prema najjeftinijoj varijanti izgleda ovako: Master's – West Bam, Aurora – Freemasons, Kocka - Gypsy Mambo Kočani orkestar, Quasimodo – Gabba Gabba

Budite mudri pa za još poneku informaciju klikajte po kalendaru događanja, a za mukte kartu slušajte Info zonu - na radiju ;)

napisao: Pile