Neka druga ljubav

11_02_2009
Neka druga ljubav

Ovo su dani u kojima će navijači dobivati komplimente javnih osoba i neće biti najveći društveni problem ni nacionalna sramota. Dok se naslovnice medija ne izmijene i u prigodi rođendana Hajduka portal torcida.org u Info zoni priređuje izložbu fotografija <strong>Torcide</strong>.

Sad te ljube, sad te štuju, sad te mrze, sad te psuju… Ovo su dani u kojima će navijači dobivati komplimente javnih osoba i neće biti najveći društveni problem ni nacionalna sramota. Dok se naslovnice medija ne izmijene i u prigodi rođendana Hajduka navijački portal torcida.org u Info zoni priređuje izložbu fotografija Torcide.


Prvonagrađena fotografija autora Marka Balića
Otvorenje izložbe bit će u petak, 13. veljače u 18 sati, na samu godišnjicu osnivanja HNK Hajduk, a predstavit će se radovi izabranih autora koji su se odazvali natječaju za Torcida fotografiju godine 2008. Žiri u sastavu: Feđa Klarić, Vinko Vuković, Mate Prlić, Mislav Čotić i Roko Roić odabrao je troje pobjednika i još dvije nagrađene fotografije. Vječna ljubav zaustavljena u vječnosti fotografije – vizualno zagrijavanje za derbi :)

Ako do kraja mjeseca ne stignete do Info zone pogledajte postav na torcida.org/foto2008, ali nije to to...

napisao: Pile