Anđele, zapleši samnom

06_02_2009
Anđele, zapleši samnom

Nakon prošlogodišnje i više nego uspješne organizacije proslave Valentinova u društvu osoba s posebnim potrebama, <em>Ples s anđelima</em> će i ove godine <strong>zabaviti </strong>ljude velikog srca. Barem jedan dan u godini se zabavite s onima koji sebi ne mogu često priuštiti ovakve tulume.

Nakon prošlogodišnje i više nego uspješne organizacije proslave Valentinova u društvu osoba s posebnim potrebama, Ples s anđelima će i ove godine, dva dana ranije, u Master'su zabaviti ljude velikog srca.


Prošlogodišnji vatreni ples s anđelima :) (foto: uszg.org)
Na Danima volontera ovaj projekt je proglašen najboljim projektom u 2008. godini. U realizaciji njegovog drugog izdanja Udruga Split zdravi grad opet ima svesrdnu pomoć volontera OŠ Pujanke i Anđele, djevojke oboljele od cerebralne paralize, koja je i pokrenula čitavu priču.

Zabavite se barem jedan dan u godini s onima koji sebi ne mogu često priuštiti ovakve tulume – 12. veljače od 17 do 20 sati u klubu Master's. Ulaznice su u pretprodaji u Info zoni, cijena je 20kn (vrijedi za dvije osobe i uključena je konzumacija pića). Nema pušenje i alkohola, ali ima dobre glazbe i mukte sokova u potocima :)

napisao: Pile