Kud ću, šta ću?

05_02_2009
Kud ću, šta ću?

Petak: Jole u Master&#39;sa, a Zečić u Vanille. Jao, kud ću, šta ću? Subotnjom koncertnom ponudom prevladavaju totalno drukčiji <strong>tonovi</strong>.… Rani početak izlaska možete započeti u sportskom duhu ili besplatnom predstavom i koncertom povodom Tjedna iranske kulture.

Petak: Jole u Master'sa, a Zečić u Vanille. Jao, kud ću, šta ću? Hm, zašto to asocira na pir, a time i na Festival vjenčanja koji se od petka održava u Domu OSRH na Poljudu? No, dobro… Ghetto petak završava i subotu započinje uz DJ Djolaja, Jungla u ritmu Studia 54 koji cijeni 20kn, a Kocka Otporom supkulture na kojem će za 30kn po glavi nastupati splitski hard core band Immanuel Cunt i slovenski In-Sane.

Nešto iz debele arhive, da bude prigodna za dane maškara :)


Subotnje iransko zagrijavanje?


Subotnjom koncertnom ponudom prevladavaju totalno drukčiji tonovi.… U Quasija mukte "riječki nesretnici" – Mandrili, a u Kocki za 30kn šibenska metalna Polucija mozgova i kaštelanski Antibiotik (garešnički Prod je otkazao nastup). Hot Tuna nastavlja biti sve više in uz Loopjunkiese, a Ghetto nastavlja svoje studentske subote pa trash večer posvećuje brucoši(ca)ma Pomorskog fakulteta. Iz Jungle će dopirati zvukovi kakve bude (is)puštao DJ Ivan Mastermix za 50kn.

Tako se na Mastermixa gibalo 2005. u Metroa

Rani početak subotnjeg izlaska možete započeti od 19 sati u sportskom duhu na boksačkom spektaklu u velikoj dvorani SC Gripe ili na košarkaškoj utakmici Splita i Krke (također, još uvijek na Gripama, a ne u Spaladium Areni). Sat vremena ranije, povodom Tjedna iranske kulture, u Gradskom kazalištu lutaka odigrat će se predstava Mesnevija. Izvorni govornik perzijskog jezika u ulozi pripovjedača pjevat će i govoriti stihove na perzijskom, bosanskom i arapskom jeziku. Ulaz je besplatan, kao i na koncert tradicionalne iranske glazbe u Foyeru HNK.

P.S. Već znate šemu za ubost koju mukte ulaznicu...

napisao: Pile
foto: Čuba, arhiva