Kad su maškare ove godine?

03_02_2009
Kad su maškare ove godine?

Za veljaču kažu da je mjesec ljubavi, mačaka, karnevala… a u biti je mjesec rokova i odbrojavanja. Studenti slažu križaljku ispita i kolokvija, učenicima je već dosta škole i iščekuju prvu pauzu, svi računaju kad se ove godine pali Krnjo… Pa evo <strong>rasporeda</strong>!

Za veljaču kažu da je mjesec ljubavi, mačaka, karnevala… a u biti je mjesec rokova i odbrojavanja. Studenti slažu križaljku ispita i kolokvija, učenicima je već dosta škole i iščekuju prvu pauzu, svi računaju kad se ove godine pali Krnjo… Pa evo rasporeda!

Kad su vam ispitni rokovi, to ne znamo, no znamo da sigurno nije rano za počet učit. Knjige će se držati i srednjoškolci i to sve do prve veće pauze u travnju (od 09. do 17.). Da bi bili kul morate imat i nekoga za poklonit mu nešto na Valentinovo koje je… znate, u subotu,14. veljače :)

Ovogodišnji Spli'ski krnjeval, u organizaciji udruge Kam Hram, već se počeo uvlačiti u pore grada pa se na Rivi mogu izrađivati maske. Predzadnjeg dana održat će se dječje maškare, a na Pokladni utorak (24.02.) uz prigodni program spalit će se Krnjo, skupa s frustracijama građana prikupljenima u akciji Grop na konop… O maškarama ćemo još pisat, ali vi zaokružite u kalendaru zadnji utorak veljače i razmišljajte šta ćete bit za maškare - za inspiraciju evo album sa preko stotinu trenutaka prošlogodišnjih maškara ;)