Proširena info zona

29_01_2009
Proširena info zona

Osim u prostoru na Šperunu te na internetu putem splitskog.portala, zona informiranja mladih proširena je i na <strong>radio</strong> eter! Netom prije izlaska u noćni život oboružajte se koordinatama dobrog provoda toga vikenda, ali i smjernicama kvalitetnog iskorištavanja nadolazećeg tjedna...

Osim u prostoru na Šperunu te na internetu putem splitskog.portala, zona informiranja mladih proširena je i na radio eter! Prva, "mačić" emisija emitirana je uživo, u petak, 23.01.2009. (zapiši datum, može jednom bit na kvizu) od 19 sati na frekvencijama Radio Splita.

Suradnjom HR Radio Split i Info zone u elitnom terminu, na kraju radnog tjedna, a netom prije izlaska u noćni život (nakon šta nono ili dida poslušaju vijesti) uz dobru glazbu se oboružajte koordinatama dobrog provoda toga vikenda, ali i smjernicama kvalitetnog iskorištavanja nadolazećeg tjedna.

Nakon prostora i weba - informiraj se i na radiju

Rubrike Nemoj sidit doma! i Kultiviraj se! pokušat će vas iz fotelje ubaciti u neki klub, izložbeni prostor, pred neko platno ili pozornicu. Čak će vam ponuditi i besplatne ulaznice. Svi željni znanja, pameti, učenja, edukacija, radionica, seminara i sličnih metoda mentalnog obogaćivanja upute će dobiti u rubrici – Budimo pametniji. Izbor natječaja za stipendije i drugih oblika nagrađivanja vještina čut ćete u rubrici Natječi se.

Emisija Info zona – na radiju za sada ide svakog petka od 19 do 20 sati na frekvencijama Radio Splita: 101, 102 i 104.5 MHz. Dovoljno hrabrosti da premijerno zagaze na led imali su Medo, Janina, Lara i Keko, a čije ćete glasove slušati ovog petka saznat ćete kad upalite radio. Emisiju uživo možete slušati ili na svom radiju ili klikom na jedan od ovih linkova: Real audioWMAAacPlus ili, najjednostavnije i najstabilnije, u drugom tabu otvorite link :)

Za sve ideje, prijedloge, ponude, komentare, suradnje…mail je [email protected], telefon 33 99 09, a adresa Jerina 1 (iza Sv. Frane).

napisao: Pile