Meni treba lova...

29_01_2009
Meni treba lova...

Siječanj ipak ima vikend za koji ćemo reći "ala, svašta nešto je po gradu". Petak bi sigurno bio u znaku Noći muzeja da nema koncerta TBFa na Rivi. U <em>Spaladium Areni</em> još jednom će se zaigrati rukomet (tko zna kad će opet). <strong>Svašta</strong> nešto, a ne treba niti za sve - lova :)

Siječanj iz petog pokušaja ipak ima vikend za koji ćemo reći "Ala, svašta nešto je po gradu". Petak bi sigurno bio u znaku Noći muzeja da nema koncerta TBFa na Rivi kojem će prethodit gledanje utakmice rukometnog polufinala. U obilasku muzeja i galerija svratite i do galerije Fotokluba Split u Marmontovoj – otvara se Klupska izložba fotografija. U Spaladium Areni još jednom će se zaigrati rukomet (tko zna kad će opet) i to će Francuzi i Danci odrediti tko će u finalu igrati, nadamo se, s Hrvatskom.


Dobar je petak...


Pokušavamo riješiti enigmu kako će TBF nastupati na Rivi, a Saša iz TBFa istovremeno puštati mjuzzu u Quasimodu… [Saznali: u Quasija će doć tek oko ponoći, nakon Rive] Ritam Ghettoa mukte će držati Kareem, Jungle DJ Miro, a Tropica – Simonica, promocijom svog spota za pjesmu Lova. Držimo fige da dođe i Ante! Zar je uopće upitno hoće li veći rizik oštećenja slušnih sposobnosti bit u Kocki na Festivalu buke? Do posljednjeg trena možete prijavit svoj sklepani heavy metal bend i uspeti se na binu. Ulaznica je oko 20 kuna, par lipa više-manje.

Odlazi rukomet iz našeg malog grada (foto: S.Marinović)


A ni subota nije loša


Od ove subote Ghetto club svoja vrata otvora i za studentske večeri, a prva će večer, uz DJ Rexxx & DJ Daff, biti posvećena brucošima Pravnog fakulteta. Par stotina metara dalje, u Malog princa, Špar o' 100 kil' će prašiti pretežito eksju hitove. Obba Obba u Quasimodu odaje počast Bob Marleyu povodom skorog obilježavanja njegovog dana rođenja. U (ponovno) popularnoj Hot Tuni Dječaci će premijerno prikazati svoj spot za singl H323, a DJ Implant će uz već standardne ritmove malo i zapržiti s old school drum'n'bass-om. Na ulazu Jungle ćete trebati izdvojiti 20kn želite li čuti njemački (ispravak, hrvatski band, ali pjevaju na njemačkom) Untergang band koji spaja jednostavne heavy metal rifove, elemente industrial rocka i elektronske glazbe. Za iste pare možete u Kocki provesti, obećavaju neki, odličnu večer za sve pobornike alternativnog rocka koji varira od glazbe tipa The Cure pa sve do Melvinsa – nastupaju Loudermind i She loves Pablo. Groove Is In The Heart u Master'su predstavlja Techno night, a u glavnim ulogama su Ivan Komlinović, Pero FullHouse, Luka Lukač i Djolaja. Ulaz je do ponoći 30 kuna, a poslije 40 kuna.


A oš pogodit izać na pravo misto ovaj vikend? (foto: M.Balić)
Od sportskih subotnjih aktivnosti izdvajamo košarkašku utakmicu na Gripama između Splita i Vojvodine (ulaznica 35kn) te cjelodnevni program Kupa Hrvatske u street i jazz plesovima koji će se održavati u dvorani u SC Poljud (ulaznica 20kn).

napisao: Pile