Derukometizacija

22_01_2009
Derukometizacija

Skoro da smo zaboravili kako u Splitu izgleda <strong>koncert</strong> za par tisuća ljudi… Ovaj petak će prefiks "koncert u" imat samo Tropic zbog Mladena Grdovića i Vanilla zbog Magazina. U subotu Kocka istresa hrpu metala. Klubovi, klubići i kafići će nas iz petka u subotu uvest mukte...

Skoro da smo zaboravili kako u Splitu izgleda koncert za par tisuća ljudi, a gotova je i sportska masovka u Lori i do nove treba čekati polufinale… U dalekom sjećanju je i zadnji održani Studio 54 pa evo ovog petka prilika da se prisjetimo disco glazbe 70-tih i 80-tih godina prošloga stoljeća.

Zovu kišni vikend - s manje robe se manje kisne (foto: I.Vesanović)

Prefiks "koncert u" imat će samo Tropic zbog Mladena Grdovića i Vanilla zbog Magazina. Klubovi, klubići i kafići će nas iz petka u subotu uvest mukte, pod nadzorom DJeva - Malix u Ghettou i Lutajući DJ Zdena u Quasimodu. Za spomenutu glazbu Studia 54 morat ćete, prikladno odjeveni i sa 20kn za ulaznicu, potegnut do Jungle. Ovo je tek prva večer u nizu glazbenog serijala Boogie Nights kojim ćemo biti vabljeni na Zvončac.


Izaberi i ti svoj film ovog vikenda (foto: Nadia)
Nakon petka sa zvukovima freestyla, electronica i duba, Quasi u subotu ljubiteljima novijeg zvuka dovodi makedonski PMG Collective. Kocka će nam ponuditi hrpu splitskog metala – čak 5 bendova na Metal masakr festu! Netko će 30kn ostaviti na ulazu u Kocku, a netko na ulazu u Junglu jer tamo svoje umijeće po tko zna koji put predstavlja DJ Pille. Postoji i treća opcija, da u petak nakon 19 sati upalite Radio Split pa osvojite dvije ulaznice za party :)

I da, naravno, Hrvatska s Mađarskom igra u subotu u 20:30, pa ne zaboravite to ukalkulirati u planiranje večeri - ako ne zbog sebe, onda sigurno zbog nekog iz ekipe.

napisao: Pile