Tagaj Ruksija!

20_01_2009
Tagaj Ruksija!

Rukometni vrhunac u srijedu i četvrtak, a onda povratak u svakodnevnicu. Ako već sami niste primijetili - <strong>objavljujemo</strong> fotografije s rukometnih utakmica i iz Fan zone&#160; i na Facebooku i to prije nego na portalu pa tamo možete tražit nekog poznatog, tagat, komentirat… :)

Shvaćamo one kojima je pun kufer Svjetskog prvenstva i jedva čekaju pročitati neki tekst bez začina rukometa i u galeriji pregledati novi album s koncerta - izdržite još malo, još vrhunac u srijedu i četvrtak, a onda povratak u svakodnevnicu. S druge strane, shvaćamo i one koji žele još više rukometa, još više fotografija… Ako već sami niste primijetili, otkrit ćemo vam tajnu da objavljujemo fotografije s rukometnih utakmica i iz Fan zone i na Facebooku i to prije nego na portalu pa tamo možete tražit sebe ili nekog poznatog, tagat, komentirat… :)

Znaš je? E, pa idi i tagaj je! (foto: Rene)

Naravno da su na fejsu već objavljene fotografije jučerašnjeg dana u kojem su Švedi sprašili Španjolce, Korejci Kuvajćane, a mi na kraju dana Kubance. Šveđani su imali i potporu s tribina, no nordijke ipak nisu bile onakve kao kad ih kamera zumira na nekoj nogometnoj tribini.

Nemojte niti spominjat da vam splitski.portal nije prijatelj i da još niste učlanjeni u grupu splitski.portal! :o