Quasiseksualac

19_01_2009
Quasiseksualac

Sam pojam quasiseksualac nastaje krajem prve dekade 21. stoljeća u Splitu kao igra riječi između imena kluba i nečeg što označava u ovom slučaju upitni integritet ili stil života. <strong>Kvazi </strong>izlazak, kvazi alkohol, kvazi odnosi, kvazi sex. Quasiseksualac.

Quasiseksualac je urbana i mlada osoba A koja redovito izlazi u klub Quasimodo te ima namjeru poseksati urbanu i mladu osobu B koja također redovito izlazi u klub Quasimodo. Najčešće ostane samo na namjeri, ali teatar je živ, a publika euforična. Da, motre na vas, i dok se laktate do podija, i kad ''nestanete'' od ljudi s kojima ste došli pa se vratite s pričom ''ma bio sam na wc-u''. Ne lažite.

Urbana i mlada osoba koja redovito izlazi u klub Quasimodo

Sam pojam quasiseksualac nastaje krajem prve dekade 21. stoljeća u Splitu kao igra riječi između imena kluba i nečeg što označava u ovom slučaju upitni integritet ili stil života. Kvazi izlazak, kvazi alkohol, kvazi odnosi, kvazi sex.  Quasiseksualac.

Lokacija: robna kuća, skale kod trafike, zidić kraj Zg banke, na pola puta između ''Kvazija'' i Kuke, na pola puta između ''Kvazija'' i Kocke, a za egzibicioniste i park E. V.

Prepoznatljive izjave:
''Mogu vani s bocom? Vratiću je, majke mi''; ''Amo ča do Kuke'', ''Ma ne da mi se sad do jebene O'Hare''; ''Jel radi Prerada?''; ''Mi smo išli u istu srednju, jel tako?''


Fijuu, koliko quasiseksualaca na okupu - pronađi ih
Dodatak kvaziseksualnog pionira: Karte su bačene, gospodo. Vrebam vas iz prikrajka i znam koga želite pojebati dok gacate po flooru. Sve se zna, i vi se možete praviti kako ne znate, i možete biti spontani i nepredvidljivi, ali znam dobro kako ste to brižno izrežirali.

Budite hrabri i recite: ''Ja sam quasiseksualac i ne sramim se tog!''

Do skorog viđenja, znate već gdje i kad.

napisao: Pino
foto: Maja Prgomet (arhiva)