Herceg Cuba

18_01_2009
Herceg Cuba

Drugo kolo, treći dan, u Spaladium Areni protekao je za domaćine u mnogo <strong>ležernijoj</strong> atmosferi... Hercegovci su za promjenu, odlučili pružiti podršku egzotičnim rukometašima. Unijeli su čak i jučer zabranjeni(?!) transparent podrške, no opet nedovoljno.

Drugo kolo, treći dan, u Spaladium Areni protekao je za domaćine u mnogo ležernijoj atmosferi kako na terenu tako i na tribinama. Prve dvije utakmice nisu bile dovoljan mamac za publiku, no  kada igra Hrvatska nije važna atraktivnost protivnika pa je treća utakmica dobrano popunila tribine.


Ivan Čupić - igrač utakmice u naletu
Očekivano, utakmica sa Kuvajćanima prošla je više u revijalnom tonu, dajući priliku našem izborniku da isproba sve moguće kombinacije napada i obrane, dajući svim igračima priliku da zaigraju. Opuštena publika pozdravljala je svaki dobar potez svojih miljenika. Dobrom raspoloženju, barem u dvorani, došao je kraj nakon šezdeset minuta igre te konačnog rezultata 40:21.


Najbučniji kantun dvorane
Sutra, ponovno u večernjem terminu, na terenu dočekujemo reprezentativce Kube. To će biti finalni test pred pravi ispit koji slijedi - španjolsku Furiju...


Herceg Cuba


Već je jučerašnji susret Kube i Švedske pratila ekipa mladića i djevojaka oboružana kubanskim navijačkim rekvizitima… "Di su ovi s Kube došli u Split?!", komentirali su neki u čudu.


"Ljubuški i Cuba, dva vjerna druga - sporna poruka!? :D
Ipak Kubanci nemaju tako vjerne navijače na svom otoku, nego je riječ o uglavnom mladim Hercegovcima koji su eto, za promjenu, odlučili pružiti podršku egzotičnim rukometašima. Pružili su je i danas u borbi sa Španjolcima. Unijeli su čak i jučer zabranjeni(?!) transparent podrške, no opet nedovoljno.

napisao: Goran Leš
foto: Stipe Marinovć