U noć s gusjenicom

16_01_2009
U noć s gusjenicom

Možda vam rukomet izlazi na uši i ježite se na gusjenicu, ali prvenstvo tek počinje :) Da nema rukometa ne bi imali <em>Fan zonu</em> na Prokurativama koja se otvara nastupom Marijana Bana i <em>Diktatora</em>. Vikend u <strong>ponudi</strong> ima predstavu, premijeru filma, party, koncerte... i, naravno - rukomet.

Možda vam rukomet izlazi na uši i ježite se na gusjenicu, ali prvenstvo tek počinje :) Ako ste u utorak propustili Bana i trio u Quasimoda, evo njega u petak s Diktatorima u Fan zoni na Prokurativama, a Quasimodo je ostavljen DJ programu s potpisom Kundak & Zii. Hot Tuna ponavlja prošli petak, ali sada nije toliko važan ni naziv rakija party ni DJ Implant Loopjunkies, nego atribut – navijački party. Utakmicom reprezentacija Hrvatske i Južne Koreje u Spaladium Areni se u 20:30 otvara Svjetsko rukometno prvenstvo, ali to sigurno već znate i kupili ste ulaznicu :) Sam program otvaranja počinje ranije - planirajte u dvoranu doći do 19 sati.

Rukomet, rukomet... i još malo rukometa (foto: M.Prgomet)

U subotu nema utakmice Hrvatske, no sve do četvrtka, zadnji večernji termin rezerviran je za Paklene. Ako nemate ulaznicu, a željni ste masovne zabave – imate Fan zonu na Prokurativama i Rivi pa gledajte na velikom ekranu, jedite, pijte, skačite, plešite… Hm, kad se to ovako postavi - zvuči i bolje nego u dvorani.


Ponešto osim rukometa


Na istočnom kraju Lore snage će odmjeravati Španjolska i Kuvajt te Švedska i Kuba, a na zapadnom, u Domu Oružanih snaga RH za 40kn se možete kulturno uzdizati uz predstavu Keks i glad. Ovu komediju Kaštelanskog kazališta ste prošlu nedjelju imali priliku besplatno pogledati u Gradskom kazalištu lutaka. U Domu mladih, u prostorima Kino kluba, će se u 20:30 održati premijera hladnoratovske art mračne ljubavne drame – Film za tebe.

Keks i glad (na fotografiji), film, party, koncerti... uz rukomet :)

Gibanje tijela u subotnjoj noći omogućit će Jungla za 40kn, uz Underground Control party with DJ Marijan Felver, i Kocka za 20kn do ponoći i 5kn više poslije ponoći, uz Razluda crew (DJ: Olaja, Syntax, Malix, Merry i Raya + VJ: Bionic i Shara)

Besplatna mogućnost gibanja moguća je na Prokurativama uz mlade bendove (Antibiotik, Azazel, Divine Sin, Forsworn, Hellion, Justin’s Johnson, Merkur, Night Watch, Orion, Paradox) i u Quasimodu uz Orange strips za koje ćete malo proyoutubat ako ne znate tko su i što su.