ovtsnevrp ontemokuR

13_01_2009
ovtsnevrp ontemokuR

Nizu domaćinstava velikih sportskih natjecanja Split će od petka dodati i Svjetsko prvenstvo u <strong>rukometu</strong>. Naravno da su volonteri splitskog.portala očistili svoje tipkovnice i objektive - otkrit ćete prvenstvo kakvo nećete vidjeti na drugim portalima :)

Mediteranske igre, Europsko prvenstvo u plivanju, skokovima u vodu i vaterpolu, Europsko prvenstvo u atletici… Nizu domaćinstava velikih sportskih natjecanja Split će od petka dodati i Svjetsko prvenstvo u rukometu za muškarce. Rukometaši, navijači, dvorana, nove navijačke himne… sve je spremno za pakleni spektakl koji diljem Hrvatske kreće upravo iz najsportskijeg grada na svitu - Splita.


Borba za rukometno zlato kreće iz Splita (foto: M.Prgomet)

Naravno da su volonteri splitskog.portala očistili svoje tipkovnice i objektive kako bi bili spremni prenijeti atmosferu rukometne groznice. Zavirit će u mračne kantune, donositi priče s druge strane trga, ulice i tribine, tražiti dobar kadar u navijačkoj zoni na Prokurativama i Rivi u kojoj će osim hrvatskih navijač(ic)a grla valjda trošiti i pokoje Kubanke, Šveđanke, Španjolke, Kuvajčanke, Korejke… Otkrit ćete prvenstvo kakvo nećete vidjeti na drugim portalima :)

Melodija za Vatrene, dobra i za Paklene

Skromnima će biti dovoljan naš prigodni prilog Svjetsko prvenstvo u rukometu, a za one koji žele znati više tu je portal evomedoma.com i, naravno, facebook grupa.

ps. Demo bendovi još uvijek mogu osvojiti toliko željene snimanje u studiju, ali i svirku na velikoj pozornici u centru Grada!

Doživite, gledajte i čitajte rukometno prvenstvo na drugi način - klikajte na split.com.hr!