U Arenu bez transparenata

08_01_2009
U Arenu bez transparenata

Ni mi nismo sigurni tko (ni)je dobio ulaznice pa ni kome su potrebne <strong>informacije</strong> za utakmicu sa Slovencima, ali poslužit će i za utakmice koje se odigravaju u skupini. Zanimljivo je da je zabranjeno unošenje transparenata u dvoranu, no to ne znači da ih neće biti na ogradama...

Ni mi nismo sigurni tko (ni)je dobio ulaznice pa ni kome su potrebne informacije za utakmicu sa Slovencima, ali poslužit će i za utakmice koje se odigravaju u skupini - ako niste među pobunjenicima koji su ih odlučili bojkotirati.

Od ranog jutra za promet će biti zatvoren istočni kolni pristup dvorani, od Puta Supavla, a od 17 sati i zapadni prilaz – Zrinsko Frankopanska od raskrižja sa Putem Supavla. Privremena regulacija prometa prekida se od 22 sata.

Zbog radova na kraju Dubrovačke ulice preporuča se korištenje Ulice Hrvatske mornarice prema stadionu na Poljudu u čijem je prstenu organizirano parkiranje automobila.

a) dođi što prije, b) busom (illi autom do stadiona), c) bez transparenta
Ulazi u dvoranu su otvoreni dva sata prije početka utakmice (od 18:00) i preporuča se raniji dolazak ako ne uživate u gužvama i propuštanju početka utakmice.

Zabranjeno je unošenje transparenata u dvoranu, no to ne znači da ih neće biti na ogradama jer navijačke skupine organizirano unose svoje transparente. Navijačima će biti dopušteno unositi isključivo osobne navijačke rekvizite, poput šalova, kapa i sl. Također je dopušteno unošenje zastava maksimalnih dimenzija 1.5 x 0.8 metara.

Zabranjeno je unošenje kišobrana i boca s pićima, a u cijeloj Spaladium Areni je zabranjeno i pušenje.