Anemični siječanj

08_01_2009
Anemični siječanj

Nakon nabrijanih prosinačkih provoda, siječanj uvijek izgleda nekako prazan, bljutav… Možda je i stvar u zasićenim i ispaćenim organizmima koji ipak, unatoč svemu, traže novu dozu noćnog <strong>života</strong>. Pokušajte ovog vikenda zadovoljiti visoko podignute kriterije…

Nakon nabrijanih prosinačkih provoda, siječanj uvijek izgleda nekako prazan, bljutav… Možda je i stvar u zasićenim i ispaćenim organizmima koji ipak, unatoč svemu, traže novu dozu noćnog života. Teško ćete bez kreativnosti i volje ovog vikenda zadovoljiti prošle godine visoko podignute kriterije, ali pokušajte…


A ti mislija na utakmicu...



Sportski pakleni događaj vikenda je nekima trauma pa nećemo puno o njemu – počinje u 20 sati, za one koji imaju ulaznicu :P U petak ćete u Kocki, nakon što na ulazu ostavite 20 kuna, ući u svijet glazbe koju opisuju kao reggae, punk, salsa, flamenco, drum'n'brass… nekako se često spominje gipsy, a zvuk potpisuju Haris Pilton i Luna Morado iz Gipsy jungle ekipe koja hara  i zabavlja Slovenijom. Dvojica splitskih glazbenih entuzijasta, DJ Vanja i DJ Halioz, besplatno će u Quasimodu ponuditi electro, funky, house i rock ritmove. Ne zvuči zdravo kad se ovako prezentira, ali kažu stari da je rakija likarija i mukte je upad – pa primite na znanje i rakija party u Hot Tune (promotivne cijene Medice, Biske, Travarice i Rakije od ruže). Vatru pali i kobase i čvarke dijeli: Implant Loopjunkies.

Evo, niko ne može reć da nije vidija dvoranu :)  (foto: Ballota)


Zlostavljanje, zarobljavanje...


Subota u Quasiju neće biti mukte, za Zoster ćete ipak trebati platiti 20 ili 30 kuna. Račnajte da je 30 pa ako ostane 10 - eto sreće :)

ZloSTavljanje uvijek temeljito odradi svoju misiju pa i ovog puta za 25 kuna po (čupavoj) glavi u Kocku dovodi četiri benda – Zagrepčane Moraines (atmosferični doom metal), domaćine Kadet (instrumentalni post-rock) i Talason (sludge/stoner rock/metal) te, južnim Hrvatima možda nepoznate, Čakovčane Emphasis (ambient/experimental rock/metal)

Posljedice jednog davnog zlostavljanja 2006. (foto: Sandra)

Dave Mothersole pomno odabire emotivne melodije koje zarobljavaju mase ljudi u vodećim svjetskim klubovima – platite 40kn (20 više nakon ponoći) i dopustite da pokuša to napraviti i vama u Master'su. Za pultom će mu se pridružiti i Pero FullHouse i Malix.

napisao: Pile