Sve je dobro ako se svrši

08_01_2009
Sve je dobro ako se svrši

Završit će se radovi na proširenju Bihaćke, no dvotračna prometnica od Starog placa do Općine ipak će još pričekati, nadajmo se ne neko novo prvenstvo. <strong>Proširenje</strong> stotinjak metara Dubrovačke trebao bi biti prvi, za prvenstvo dovoljan, korak u otpetljavanju prometnih čvorova.

Iako pesimistični prognostičari nakon utakmica svjetskog rukometnog prvenstva predviđaju prometni kolaps u široj okolici Spaladium Arene, u zadnji tren proširit će se tek dvije gradske prometnice. Bude li sreće (jer vremena nema) do početka prvenstva završit će višemjesečni radovi na proširenju Bihaćke pa će prestati privremena regulacija prometa u tom dijelu grada. Dvotračna prometnica od Starog placa do Općine ipak će još pričekati, nadajmo se ne neko novo prvenstvo.

Proširivanje kraja Dubrovačke - čekalo ga se godinama

Godinama očekivano proširenje stotinjak metara kraja Dubrovačke ulice trebao bi biti prvi, za prvenstvo dovoljan korak u otpetljavanju prometnih čvorova sjevernog dijela grada. Sigurnosti prometa doprinio je i novi sloj asfalta (forumaši su kritizirali kvalitetu radova) na dijelu Zrinsko Frankopanske i stare ceste prema Solinu na kojoj su i semaforizirana kritična raskrižja. Samo da se na vrijeme svrše svi planirani radovi, jer ako se ne završe vozači će u kolonama oko Brodarice u šest dana prvenstva boraviti puuuno duže, nego do sada.

napisao/foto: Pile