U okrilju Zaklade

05_01_2009
U okrilju Zaklade

<em>Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva</em> putem natječaja je prihvatila <strong>financiranje</strong> razvoja splitskog.portala – split.com.hr. To je još jedna potvrda kvalitete dosadašnjeg rada, ali i najava novih korisnih servisa i podizanja kvalitete u 2009. godini.

Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva putem natječaja u području neprofitnih medijskih projekata za poticanje demokratizacije i razvoja civilnog društva prihvatila je financiranje razvoja splitskog.portala – split.com.hr. To je još jedna potvrda kvalitete dosadašnjeg rada, ali i najava novih korisnih servisa i podizanja kvalitete u 2009. godini. Još vam nećemo otkriti koje su to novine na koje ćete sa zanimanjem klikati :)


Na sedam projekata i organizacija raspoređeno je ukupno 563.378,00 kuna od čega je splitskom.portalu odobren iznos od 50.400,00 kuna. U financijskom okrilju zaklade naći će se još i projekti Libela – informacijski portal o rodu, spolu i demokraciji, Radio GONG, Perimetar, Promcija europskih integracija, Pozor – govori žena! i Conect::Portal.

Dakle, i mi možemo s ponosom reći: Ovaj projekt se provodi uz financijsku potporu Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva!

zaklada.civilnodrustvo.hr