Stivana kolijevka spektakla

04_01_2009
Stivana kolijevka spektakla

Imali smo čast zaviriti na<strong> </strong>trening <strong>rukometaša</strong> - od ponedjeljka sele u <em>Spaladium Arenu</em>. Na informaciju kako i gdje će se moći nabaviti besplatne ulaznice za susret sa Slovencima ćemo još malo pričekati...<font color="#ff0000"> [edit: Karte se dijele u srijedu, 07.01. u 12h u Areni]</h3>

Imali smo čast zaviriti na trening naše rukometne reprezentacije. Trening se još odvijao u maloj dvorani Spaladium Centra, a pristup sedme sile ograničen na samo prvih 15 minuta. Dok smo promatrali razgibavanje zatim pucanje sedmeraca, do konačne igre malog nogometa, vrijeme smo iskoristili i za razgovor sa glasnogovornikom HRS-a Zlatkom Škrinjarom.

Prvi treninzi održavali su se u maloj dvorani

Od ponedjeljka treninzi sele u glavnu dvoranu, Spaladium Arenu, nakon što se pričekao kraj radova na postavljanju podloge za rukomet.

Spremna je podloga za rukometni spektakl

Predviđen je i jedan trening otvoren za javnost, no na informaciju o terminu ćemo još malo pričekati kao i na informaciju kako i gdje će se moći nabaviti besplatne ulaznice [edit: Karte se dijele u srijedu, 07.01. u 12h u Areni] za prijateljski susret sa Slovencima koji će se odigrati u petak, 09. siječnja. U albumu u foto galeriji pogledajte nove vizure Spaladium Arene – dok još nije postalo pakleno!

napisao/foto: Ballota