Nema predaje!

26_12_2008
Nema predaje!

Nema stajanja, nema predaje, blagdanski <strong>tulumi</strong> idu dalje! U Kocki irsko-riječka kombinacija glazbene hrane, u Jungli kino-koncertni događaj, mami nas i Solin, Edo Maajka glavom i bradom uveličava skate contest, <em>Kopito</em> dolazi vama, ako vi nećete njemu na Hvar...

Nema stajanja, nema predaje, blagdanski tulumi idu dalje! Petak: u Kocki irsko-riječka kombinacija glazbene hrane, Belfast food, a u Jungli nakon projekcija filmova Sretno dijete i Tko su junaci Johnnyjevih pjesama nastupa Bing bang – sve za 40kn. Solin nas ovih dana mami događanjima, a vrhunac je večerašnji koncert Nene Belana & Fiumensa i Marijana Bana u parku na Širini (onaj park ispod ceste kad idete put Trogira). U Hemingwayu promocija spota Ivane Marić, nekadašnje članice grupe Feminnem, u Quasimoda disco night The best of 2008., a u ST Rivi druga večer pod nazivom Funky Fusion Breaks (što je i kako je – pitajte one koji su bili na prvoj) - sve mukte!

Uf, iz koje debele arhive je ovaj Edin koncert u Kocki (foto: Čuba)

Subota u podrumu Doma mladih počinje već u 16 sati od kad se u skate parku održava Indoor Winter skate contest - Atlantis winter challenge. Večernje proglašenje pobjednika uveličat će glavom (he-he) i bradom Edo Maajka. Ulaznice za koncert su u pretprodaji (caffe barovi Bamba i Bifora) 40 kuna, a na ulazu 60 kuna.

Jungla će za 30kn opet malo, uz film Kako je propao rock' n roll, imati ulogu kina, a onda će na pozornicu izaći Eksjurok. Sasvim očekivano, Google za njih kaže da sviraju covere rock bandova sa područja bivše YU, iz 70ih i 80ih.

U doba praznika i godišnjih odmora i Aurora se vrati u život pa ove subote uz ulaz od 50kn (bar u pretprodaji) nastupa klapa Kampanel. "Znam da sam bija lud i mlad… Aj ća…", e, to je ta klapa. Grbavac je darežljiv pa je i za DJ Grivu upad mukte (je i večer ako nosite vodu od doma). Splićanin sa zagrebačkom adresom, stari član Močvarinog DJ tima, glazbu pušta po cijeloj HR često kao support bendovima TBF, Minimum System Requirements, Batida, a eto ga u subotu i u Quasimoda. Ulaznica za spektakl u Spaladium Areni više nema pa nema smisla niti da vam nabrajamo tko sve nastupa i što ćete propustiti.


Prvi posjetitelji Arene već imaju svoju ulaznicu (foto: Ballota)
Ako prežive subotu, tamburaški sastav Đerdani će na Slavonskim večerima u ST Rive mukte svirati i u nedjelju. Kopito (uz TBF i Otprilike ovako) će u subotu nastupati na Hvaru, ali ako vam je samo do njih i nije vam do putovanja na otok po buri, eto njih u nedjelju u Quasimodu za tričavih 10 kuna.

napisao: Pile