Puno malog baluna

24_12_2008
Puno malog baluna

U pauzi velikonogometnih događanja ljubav prema gledanju nogometne lopte utažit ćete vjerojatno u malonogometnim <strong>spektaklima</strong>. Na <em>Turniru 4 kafića</em> i prvom futsal zimskom kupu Dalmacije svoju ulogu imat će i nogometašice. Dvoransko prvenstvo HNL nikad nije bio bliže!

U pauzi velikonogometnih događanja ljubav prema gledanju nogometne lopte utažit ćete vjerojatno u malonogometnim spektaklima. Na Turniru 4 kafića i prvom futsal zimskom kupu Dalmacije svoju ulogu imat će i nogometašice.


Gripe su već prošle godine bile tijesne za Turnir 4 kafića (foto: Frenk)
Zadnjeg petka 2008. godine od 16 sati na Gripama se vjerojatno posljednji put odigrava humanitarni Turnir četiri kafića. Organizatori su već prošle godine izrazili nadu u preseljenje, no osmo izdanje turnira gotovo će se sigurno održati u Spaladium areni. Na parketu će se Prši, Rakitiću, Štimcu, Bobanu i drugim velikanima ove godine prvi puta pridružiti i jedna djevojka - Paškvalina Gabrić. Prije finalne utakmice gledatelji će uživati u nastupu dviju najboljih ženskih ekipa iz ŽNK Marjan.


Gripe u 2009. godinu ulaze u malom balunu
Već u subotu Gripe nastavljaju biti središte (ne samo) splitskog malog nogometa... Zimski kup Dalmacije, futsal malonogometni turnir licenciran od strane HNSa, odigravat će se od 27. prosinca ove godine do 08. siječnja iduće godine. U četiri kategorije (seniori, veterani, U11, U14, U16 i žene) prijavljene ekipe lovit će dio od 50 tisuća kuna vrijednog nagradnog fonda.

Dvoransko prvenstvo HNL nikad nije bilo bliže – u novoj dvorani na Višnjiku, od 06. do 11. siječnja. Hajduk igra prva tri dana u skupini sa Cibalijom, Šibenikom, Slaven Belupom, Rijekom i Croatiom Sesvete. Bude li među tri prvoplasirane momčadi u skupini nastavlja natjecanje na finalnom turniru koji će se odigrati posljednja dva dana natjecanja.

napisao: Pile