Vlatka pukla u Splitu: Život je sranje!

20_12_2008
Vlatka pukla u Splitu: Život je sranje!

Nakon brojnih ljubavnih brodoloma i problema što sa starijim, pa mlađim muškarcima, voditeljica <strong>programa </strong>Vlatka Pokos pred Splićanima se slomila i uzviknula: "Život je sranje, a onda umreš!" Okupljeni su nakon prvotnog šoka ipak odahnuli kada su shvatili...

U petak je u Hemingway baru održana ekskluzivna promocija novog časopisa City Split. Riječ je o modernom shopping&lifestyle časopisu koji će izlaziti tromjesečno, a moći će se pronaći na svim boljim prodajnim mjestima, u caffe barovima, noćnim klubovima, shopping centrima... Promocija je iskorištena i za modnu reviju vrhunskih brendova te je uključila tri različita programa: Cabaret show, Svjetlucavi Božić i Sexy muškarac. Na reviji su sudjelovali: Bikkembergs, Dezi, Famosus , Galleria , Glamour Sposa, Guliver, Hair Connect frizerski salon, Happening, Lara, Lantea Mx&Co, Optika Anda, Rococo, Rossini, Sin Factory, Sport Life, Šuština, Women'secret, make-up artisti modne škole Callegari, Studio 2.


Vlatka i Kraljica Hrvatske umalo zasjenile i promovirani časopis
Kao iznenađenje večeri pojavila se nova Kraljica Hrvatske Ivana Vujina koja se na pozornici pridružila voditeljici Vlatki Pokos. Aktualni ljubavni brodolomi i problemi što sa starijim, pa mlađim muškarcima, Vlatkici su bili stalan povod za pošalice na vlastiti račun. Na kraju večeri slomila se i uzviknula: "Život je sranje, a onda umreš!". Okupljeni su nakon prvotnog šoka ipak odahnuli kada su shvatili da se radi samo o nazivu revije splitskog umjetničkog kreatora Nikše Stančića poznatijeg kao ViletinA :)

On je svojom revijom želio ukazati na probleme splitskih mladih i talentiranih umjetnika koji nemaju nikakvu potporu Grada pa često odustaju od svog stvaranja. Posebnost ove večeri bila je i u promociji prvog singla rezident DJa Hemingway bara, Joe2Shine, snimljenog u londonskom studiju.

Pogledajte album s promocije, odnosno modnih revija...
napisala/foto: Maja Prgomet