Do Tanzanije za nagradu

14_12_2008
Do Tanzanije za nagradu

Stipe Marinović, dugogodišnji volonter splitskog.portala, ovog je ljeta potegao do Tanzanije. Na povratku, pun dojmova, nesebično je s nama podijelio 46 <strong>mističnih</strong> fotografija pa i onu koja je sada pokupila nagradu na međunarodnom natječaju National Geographica.

Uvijek nam je drago kad putujete zanimljivim zemljama pa se na povratku sjetite splitskog.portala i njegovih čitatelja i odlučite podijeliti sa svima nama svoje foto zapise i dojmove s putovanja. Još draže nam je kad jedna od objavljenih fotografija na međunarodnom natječaju National Geographica osvoji treću nagradu u kategoriji Ljudi.


Jučer u našoj galeriji, danas u National Geographicu

Stipe Marinović
, dugogodišnji volonter splitskog.portala,
Nacionalna uprava papinskih misijskih djela 2360000-1500109114, poz. na broj 10402 sa naznakom za misiju don Velimira Tomića (Karatu) i misiju don Nikole Sarića i Dražena Klapeža (Dakawa) u Tanzaniji.
ovog je ljeta potegao do Tanzanije. Na povratku, pun dojmova, nesebično je s nama podijelio 46 mistične fotografije pa i onu koja je sada pokupila nagradu. Imao je samo jednu zamolbu – objavite žiro račun za novčanu pomoć hrvatskim katoličkim misijama u Africi (vidi okvir desno).

U Info zoni možete ne samo pogledati sve nagrađene fotografije, nego i prelistati novi broj National Geographica. Uz napomenu da kad svratite do Zone na kavu ili čaj i prosurfati netom ili prelistati dnevni tisak, BUG, Geo ili National Geographic – časopisi nisu za odnijet ih doma. Mislili smo da je to logično dok nam nisu nestali neki brojevi :/