Pripreme za Novu...

11_12_2008
Pripreme za Novu...

Ako slučajno niste znali, imate ovaj i još dva vikenda da se dogovorite di ćete dočekat Novu. Al' nema panike, samo opušteno! Organizirate li <strong>tulum</strong>, a ima još mista, slobodno nam ga najavite. A kako provesti ovaj vikend? Trash, Dugme, Psihomodo, Karantena, Undergorund...

Treba li napomenut da i za ovaj petak prognoziraju kišu? Da, opet :( Ako slučajno niste znali, imate ovaj i još dva vikenda da se dogovorite di ćete dočekat Novu godinu. Al' nema panike, samo opušteno! Organizirate li tulum, a ima još mista, slobodno ga najavite na [email protected], mi skupljamo informacije (lokacija, ponuda i financije) i za koji dan objavljujemo popis... U kalendaru već imamo par najava.

I opet kiša

Split je ovog vikenda u znaku hrvatskog modnog dizajna - koga zanimaju detalji o revijama, sajmu kreacija i after partijima sve informacije može pronaći - ovdje. Za onako penzija izlazak u petak od 21 sat svratite do Ghettoa na promociju zbirke pjesama Sarajlije Igora Banjca, Svjedok i konj. Prije možete svratiti u 18 sati na Pjacu. Festival Na Pjaci u 6 se kotrlja iz dana u dan i u niski performansa, igrokaza, plesnih večeri… u petak je koncert Orient Bazar, a u subotu Dica sritnih lica igraju multimedijalnu predstavu pod nazivom Dida Šimine priče. Štedišama napomenimo i da je u petak upad u Quasija mukte – Disco punk repture bv DJ Fuknster.

U Jungli je pozornica tu i tamo rezervirana za neki mladi bend, a ovaj petak će uz ulaznicu od 30kn zasvirati Empty wallets, Talason, No comment i Lažni Brkovi. Za 10 kuna manje Kocka se ponovno vraća izvornim trash večerima. O'Hara sa Tribute to Bijelo dugme (za 30kn) započinje zimsku koncertnu sezonicu - šest dana nakon Dugmaša svira TBF, za Badnjak, naravno, Belan&Fiumensi, a prvog ponedjeljaka 2009. upisan je Urban&4…

Party subotnja noć u Jungli nudi Underground Control uz DJ Jimpstera kojem će društvo praviti Pille, Miro i Data.  Mega rođendanski tulum prašit će u Karanteni Kocke - LoopJunkiesi predstavljaju trenutno najzvučnije ime drum'n'bass scene, Black sun empire! Za zvukove Jungle platit ćete 40kn, a za zvukove Karantene najviše 50kn (ako kupujete ulaznicu nakon 1 ujutro).

Na Obojenoj svira Psihomodo pop! Ako niste znali od listopada je u prodaji i njihov novi album Yeah! Yeah! Yeah! koji će promovirati upravo ovim koncertom za koji ćete izdvojiti 50 kuna (10 kuna više na ulazu). U subotu je u Quasimodo opet mukte ulaz za nastup sedmeročlanog zagrebačkog old school banda Boom Pacha Boom raspoređenog na četiri muška člana zadužena za instrumentalnu pratnju i tri šarena ženska vokala s harmonijskim višeglasnim pjevanjem. Izvode znane i neznane hitove 50-ih i ranih 60-ih , a od samih početaka prati ih glas vesele i zabavne atrakcije koja razgaljuje dušu i potiče na ples.

napisao: Pile