Lana vs Pandora

04_12_2008
Lana vs Pandora

Lana nam je napisala: "Ostajem doma-studiram medicinu...to dovoljno govori XD...Dajte mi malo veselja uz knjigu."&#160; Kad otvori Pandorinu kutiju iz nje će u ludom <strong>ritmu </strong>izletit 8+2 Dinove pisme s njegovog posljednjeg albuma. U nedilju i vi pogledajte novi spot...

Pandorinu kutiju, u kompletu s knjigom Kralj funka (masu fotografija iz obiteljskog albuma Dvornikovih) kroz prosinac možete za 79 kn kupiti samo na kioscima Tiska, Slobodne Dalmacije, u Tisak Media centrima i Dancing Bear Shopovima.

Rekli smo da nagrađujemo onog ili onu koji se prvi javi da ovaj vikend stoji doma... Lana Trogrlić nam je napisala: "Ostajem doma-studiram medicinu...to dovoljno govori XD... Dajte mi malo veselja uz knjigu." Neće CD dobit ovaj vikend (jer uči, a ne može se učit uz muziku, e), al' za koji dan će ohanit od kolokvija i poštar će joj pozvonit na vrata, a ona će se malo nakon toga prepustit i opustit uz funky ritam.


Promocija albuma je bila 29.11. Saloonu
Kad otvori Pandorinu kutiju iz nje će u ludom ritmu izletit: Iden ća ka i moj ćaća, Hipnotiziran, Ideja, Više ili manje, Pelin i med, Zašto mi radiš to, Nadahnuće, Ljubav do boli + bonusi Sretan Božić, sretna Nova godinaDino Dvornik ft. Davor Gobac i Hipnotiziran (Rene aka Maker & Jan Peters remix).

Premijeru animiranog video spota Dino Dvornik ft. Davor Gobac Sretan Božić, sretna Nova godina premijerno pogledajte na RTL televiziji u nedjelju, 07.12, u 17:40 u emisiji Exkluziv!