Opet zaliveni vikend

04_12_2008
Opet zaliveni vikend

Ako ste čvrsto odlučili da ovaj vikend ostajete kući, mi vas podržavamo. Štoviše, poklanjamo vam <em>Pandorinu kutiju</em>! Baš nas zanima tko će se <strong>oduprijeti</strong> izboru: Prljavci, Rambo, Justin&#39;si, Giuliano, Pille, Lushi, Feta, Edy-c, Scheva, Miro... Ma mora bit nešto šta (i) vas vuče vani!

Ako ste čvrsto odlučili da ovaj vikend ostajete kući i učite ili se samo odmarate od zaredanih žurki, mi vas podržavamo! Štoviše, poklanjamo vam Pandorinu kutiju – posljednji album Dina Dvornika. Tko prvi odluči ostati kući nek' se javi na [email protected] i dobit će upute gdje će predignuti CD. Al' ako vas naši fotografi ovog vikenda uhvate i otkrijemo da ste varali… jao vam ga vama :P


Dobra vijest: petak pun događanja!


Petak, kraj tjedna… Mirno popodne možete provesti na Pjaci uz break dance nastup plesne skupine Killa Tekila, u sklopu festivala Na Pjaci u 6 koji do 24. prosinca na ulicu izvodi koncertne nastupe, performanse, igrokaze i plesne večeri. A što kažete na romantični izletić do Kučina na besplatnu predstavu Mali libar Marka Uvodića Splićanina u izvedbi Gradskog kazališta mladih iz Splita? Onda još uz živu svirku grupe Lite motiv popijete čaj u Luxora i odete kući jer štedite za doček Nove… Ne, ne, možda je bolje da se ipak razgibate na mukte disco večeri u Quasimoda? A ako nema recesije u vašem džepu…

Pozornica za Karlovačko Live iz londonske radionice

Šesta pivska turneja, gonjena Prljavim kazalištem, počinje iz Splita. Pozornicu koja je za Karlovačko Live turneju dopremljena iz Londona šporkavat će do kraja prosinca u još šest gradova – Zadru (5.), Rijeci (6.), Osijeku (12.), Širokom Brijegu (18.), Novom Travniku (20.), Karlovcu (26.) i Zagrebu (kad se otvori Arena). Ovo je ne samo pivopijski tulum, nego i proslava tridesetog rođendana Prljavaca za koju ćete žedni izdvojiti 50 kuna i na poklon dobiti CD.

Karlovačko Live bi trebalo početi u 20 sati pa postoji teoretska mogućnost da su istoj večeri uspijete smiksati i artističko ludilo Ramba Amadeusa i njegovog Mutant dance quarteta koji Kocku osvajaju tek od 22 sata. Ulaznice su u pretprodaji (Info zona, Bamba, cyber caffe Mirža i Dallas) po cijeni od 50 kn, a na ulazu 70 kn.


Antonije Pušić 2007. na Gripama, a u petak u Kocki  (foto: Zvina)

Ono, sad ako baš želite u uhu napraviti totalni paštroć, onda, opet teoretski, možete stići i na Giuliana i grupu Viva u Vanille ili Justin's Johnsonse u Jungle. Oba nastupa najavljena su tek u 23 sata. U Vanille se prošli put za ovu kombinaciju na pozornici nije naplaćivao ulaz, valjda neće ni ovaj put, a za Justin'se će vam tražiti tričavih 20 kuna.


Loša vijest: za petak opet zovu kišu


Petak će navodno opet biti kišovit i poprilično vjetrovit, ali subota bi trebala biti mirnija.  Ujutro napraviti đir po gradu, proći preko humanitarnog buvljaka u Marmontovoj, a popodne možda otići na košarkašku utakmicu regionalne lige, Split - Partizan? Navečer će Jungla uz ulaznicu od 40kn, zapartyati povodom Acilectro vs. Decoded label nighta i nanizati šest DJeva: Pille, Lushi, Feta, Edy-c, Scheva i Miro. Kocka će u subotnjoj noći biti milozuvučno okupana tradicionalnom keltskom glazbom u fusion world jazz stilu u izvedbi The Skelligsa (30 kuna ulaz). Za totalno drugi, pardon, treći đir možete potegnuti do solinske sportske dvorane, na smotru klapa (ulaznica 30kn).

napisao: Pile