Potopit će O'Haru

27_11_2008
Potopit će O'Haru

Priprema za vikend: papučari bi mogli na <em>Papučare</em> pa na Massima, a ostali birati mukte Hemingway, Kocku u kojoj u 2 dana nastupa čak 7 bendova ili Quasi i prvi <strong>izlazak</strong> <em>Dječaka</em> na binu nakon izlaska <em>Drame</em>. Prognoza za petak navečer: prolom oblaka i orkansko jugo... :/

Em što je danas lijep i sunčan dan… A ako se ostvare prognoze, a rijetko kada se ne ostvare one koje predvidi Windguru, onda će nam se opet vratiti gnjilo jugo i to orkansko, u petak navečer će donijeti čak i prolom oblaka, a valovi bi mogli poplaviti plato pred O'Harom. Surferi vjerojatno nakon dana guštanja na moru neće biti od volje za večernji izlazak, ali gdje će ostali?


Surferi jedva čekaju jako jugo i ovog vikenda (foto: S.Marinović)
Ako spadate u kategoriju papučar, super – i u petak i u subotu u Domu oružanih snaga na Poljudu imate predstavu Papučari, odgledate to i odete kući u fotelju. U subotu prije spavanja možda svratite još do Massima na Obojenu, ha? Oduševit ćete svoju bolju polovicu, ali i isprazniti novčanik jer se prvi događaj cijeni 90 ili 80 kuna, a drugi 60 kuna (10 više na dan). Upozorenje: ako smo vam ovim dali ideju za iskupljenje grijeha, ipak prije u kalendar događanja pročitajte radnju predstave.

Riješili smo i surfere i papučare, a što s vama ostalima željnima zabave?


Ovog vikenda ne bi trebalo biti naših fotografa u điru :) (foto: Čuba)

Najjeftiniji upad (možda ne i izlazak) je u petak u Hemingwaya – mukte, RnB resident DJ Makro Polo. Totalno drugi đir, al' je isto mukte, je ex yu rokerska svirka Špara o' 100 kil' u Malog princa. Kocka za 30kn praši u punk ritmu 2 minute mržnje i Tehničke greške. Minutaši su novosadski band osnovan prije 24 godine koji se probudio iz sna dugog više od desetljeća. Uz njih će Tehnička greška bez greške uz punk kombinirati i rock te irsku i dalmatinsku narodnu glazbu.

Dječaci prvi put izlaze na pozornicu nakon izlaska Drame - u subotu u Quasimoda. Za 10kn više (30) u Kocki, ako vam je gušt, možete uživati u čak pet heavy trash metal bandova - domaćine Divine sin, Domination i Electric chair te zagrebačke Inciter i Inside my casket.

Pa ti sad vidi.... I ne zaboravi kišobran, ako ne ostaješ doma ;)

napisao: Pile