Zona prije sexa

25_11_2008
Zona prije sexa

Info zona se u suradnji sa ZJZ pridružuje nastojanjima dobivanja javne potpore razvoju programa u prevenciji širenja zaraze, osiguranju obrazovanja i podizanja <strong>svijesti </strong>o problemima vezanim za AIDS te vas poziva na predavanje na temu <em>Reproduktivno zdravlje mladih.</em>

Za Svjetski dan borbe protiv AIDS-a odabran je 1. prosinac, a povijest datuma seže do 1988. godine kada su ministri zdravstva iz cijelog svijeta pozvali na društvenu toleranciju i bolju razmjenu informacija o toj bolesti. Info zona se u suradnji sa Zavodom za javno zdravstvo pridružuje nastojanjima dobivanja javne potpore razvoju programa u prevenciji širenja zaraze, osiguranju obrazovanja i podizanja svijesti o problemima vezanim za HIV, odnosno AIDS te vas poziva na predavanje na temu Reproduktivno zdravlje mladih.

Za dobar sex je uvijek bitan dobar izbor

Predavačica dr. Maja Dabro informirati će mlade o rizicima rane spolne aktivnosti te o potrebi i mogućnostima zaštite. Naučit će ih da zaštitu prihvate kao dio svog sadašnjeg i budućeg ponašanja, kao metodu i put za postizanje željenog i odgovornog roditeljstva. Predavanje će se održati 01. prosinca u 18 sati u Zoni.