Nama su (skoro) sve kraljice

17_11_2008
Nama su (skoro) sve kraljice

Da nam ne bi rekli da smo šovinisti, napaljena cyber gamad i šta sve ne… za <strong>fotografiranje</strong> izbora <em>Kraljice Dalmacije</em> zadužili smo ženu, štoviše, mladu djevojku. Iako bez najavljenih Nevena Ciganovića i Alke Vuice atmosfera je bila uzavrelalala...

Da nam ne bi rekli da smo šovinisti, napaljena cyber gamad i šta sve ne… za fotografiranje izbora Kraljice Dalmacije zadužili smo ženu, štoviše, mladu djevojku. Iako bez Nevena Ciganovića i Alke Vuice koji nisu došli na izbor zbog odgođenog leta atmosfera je bila uzavrelalala. Program su vodili Petar Vlahov i bivša Big Brother zvijezda Tanja Jovanović.


Boooože.... Mooolim?! Evo, to ti ja govorim...
Žiri je imao težak posao i na kraju između 14 ljepotica odlučio da titula Kraljice Dalmacije za 2008. godinu pripadne plavokosoj Kaštelanki Ivani Vujini studentici Američkog koledža za management i tehnologiju u Dubrovniku. Titula prve princeze pripala je Mariji Markulin (bivša djevojka aktualnog dečka Vlatke Pokos), a druge Mariji Jurić. Princeza šarma je Dijana Sokolović, princeza elegancije Lura Kolenko, a princeza fotogeničnosti Paola Pešić.

Publiku je zabavljao dobro raspoloženi Petar Dragojević te glazbeni gosti Marina Mišković, Natka i vokalna skupina X1.

Izbor Kraljice Dalmacije (foto: Maja Prgomet)